Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lillasysters blogg!

Hanna har skaffat blogg!
Som min syster har hon såklart lite förmåner, som till exempel att jag gjort hela hennes bloggdesign. Blev riktigt nöjd, så jag tycker att ni ska gå in och kolla 😉

aredhel.blogg.se

56 comments on “Lillasysters blogg!”

 1. Elin jag trodde inte mina ögon men i min statestik så har jag redan fått 160 enskillda besökare! Och 41 igår... Jag tror inte mina ögon :O

 2. Jag är har läst hennes blogg.

  Och designen blev riktigt bra!

  skulle du kunna kika in på min design och skriva vad du tycker om den.

 3. sjag har en fråga angånde header, du verkar vara en tjej med fullkoll på detta me blogg design, så vill bara ha ett tips om bästa program/ bra program att görs header i.

  bye the way! otroligt snygg blogg!

 4. Nej va kul! 😀

  Haha här är det tvärt om när min syrra som är 88:a ska göra bloggdesign ropar hon på mig som är 96:a xD

 5. Vill du hjälpa ett barn som behöver hjälp? Bli fadder. Kolla min blogg där jag länkat till olika hemsidor där du kan bli fadder och skänka en slant till de som behöver.

  Ingen kan göra allt, men alla kan göra något =)

 6. Hejsan! Då du är en utav de mest besökta bloggarna på blogg.se undrar jag om du skulle vilja se igenom min idé om en "bloggjunta" och om du tycker om idén kanske göra lite reklam för den. Känns något "tattigt" att skicka kommenterar till hundratals människor nämligen. Hör gärna av dig, för jag känner att min idé verkligen är bra!

 7. Hejsan! Vill bara säga tack för att du tog dig tid att svara, även om du inte var intresserad. Och roligt att du trots "ointresse" tycker att det var en bra idé. Uppskattas verkligen!

 8. Tack så mycket! Jag ska kämpa hårt som tusan för att få igång det.

  Och sen måste jag bara säga att din blogg verkligen är skitsnygg! Vet att du inte svarar på designfrågor eller ger tips, men jag undrar bara vilket webhotell du använder dig av? Har funderat länge nu och tittat runt massor men vet inte hur det fungerar. Så kort frågat bara: vilket använder du och vad betalar du i månader/om året? Väldigt snällt om du skulle svara men förstår också om du inte vill svara.

  Lycka till i fortsättningen med din blogg!

 9. Åh, fan va nice att sådant kan hända. Du är nästan kunglig ju! Då är det väl bara att säga congratz till dina HTML-kunskaper. Själv sitter jag och försöker få ihop någonting nytt roligt till min ordinarie blogg (ta bara bort /bloggjunta/) men då photoshop vägrar installera sig på min dator får vi väl se hur det går..