Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Gott Nytt År!

 
 
 
 
2016 är på ingång och man kan ju inte annat än att känna sig lite pirrig inför det som kommer och nostalgisk över det som varit.
Nyår är verkligen en tidpunkt som triggar mig att fundera och reflektera en himla massa. Ordentligt. Vet inte hur många ord jag hunnit skriva i just det här inlägget nu, som jag raderat för att det blivit för "hokuspokus". haha! Orkar inte vara djup just nu. Vill bara käka mina pommes och inatt konstatera att "okej nu är klockan tolv, nu är det tydligen nytt år", somna med dreggel i mungipan bredvid min kille en halvtimme senare och fortsätta känna att allt är precis som vanligt.
 
Gott Nytt År alla! Och ni ska veta att jag är så glad att jag har er <3

19 comments on “Gott Nytt År!”

 1. Gott nytt år, hokus pokus eller inte. Hela min blogg är "hokus pokus" för många men jag tycker att du generellt sätt håller en väldigt vanlig nivå 😉 kram

 2. Ok jag vet inte hur många ggr jag skrivit att du så fin på dina självporträtt. Nu blir det årets sista i alla fall men du är verkligen vacker 😀
  Jag önska dig ett gott nytt år med bara glädje. 🙂
  Take care.

 3. Hej Elin, du anar inte hur glad jag är över att ha din blogg att läsa. Blir alltid lite extra till mig när jag skriver in ditt bloggnamn i webbläsaren och väntar på att din sida ska ladda och möts utav nya inlägg! Jag har säkert följt din blogg i.. 5, kanske 6 (?) år. Hur länge har du ens haft bloggen? Jag måste ju ha tittat in här sen starten. I alla fall, inte det jag tänkte babbla om nu. Det blir visst lite hokus pokus för mig med såhär på nyår.
  Jag ville mest säga att jag verkligen uppskattar dig och din blogg och önskar dig ett fantastiskt år 2016 🙂
  Jättefina foton som vanligt!