Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ett stilla regn.. droppar på mitt fönster..

Någonting i mitt liv som ni vill höra mer av?
Något som ni vill se kanske? Inte illustrationer dock.. men det vet ni ju nu 🙂

Har inga idéer idag. Det regnar. Jag satte mig ner klockan 14 och kollade på The Nootebook för hundrade gången och käkade chips. Nu är jag bara trött.

Kolla denna by the way 😉

39 comments on “Ett stilla regn.. droppar på mitt fönster..”

 1. Bilder, bilder förstås! Sen kanske någon form av "dagens"-listor - duvet, typ "dagens kläder, väder, låt, bok, film, tv-program, plus, minus" - sånt gillar jag att läsa, bara såntdär allmänt 🙂

 2. Elin? Jag håller på och försöka fixa en till meny till vänster, vilket jag misslyckas med!!

  Skulle du kunna hjälpa mig? Du kan maila mig så skickar jag mitt lösenord.

  (Jag har läst hos designadinblogg.se men det slutar hela tiden med att den hamnar på alltihopa!)

  Kram

 3. Jag undrar vad som hände med det där med att du vilja testa på att fotografera porträtt? Står det fortfarande fast?:)

  Ha det bäst!

 4. tkr med flera videos 🙂 och flera bilder på DIG och MARIA för ni är så kul och kolla på 🙂 alltså tex typ när ni var ute och fotade den natten... fast i med hennes blogg ligger nere så kanske det inte blir så.. men iaf, flera videos 😀 (aa)

 5. Du kan ju alltid prova kläder och knäppa kort på det ;P matcha olika plagg som du aldrig haft tsm osv, så får både vi och du inspiration. 😛

 6. Thanks again! Alltid kul att lära sig lite nytt 🙂 Längtar till jag kan den helt utan och innan, men det tar ju sin tid och det finns ju en charm i det med 🙂

 7. Gudomlig bild rent ut sagt, jätte fin!

  Jag gillar din blogg precis som den är. Men jag tycker det är skit kul att kolla på videos, och någon rolig bild som är lite udda, du vet vad jag menar 😉 haha!

 8. Förlåt, det har jag nog missat att läsa! Hoppas du inte kände någon press eller irritation nu bara!:)

  Hoppas din semester är och förblir härlig!

 9. Jag har ett litet tips på vad du kan fota, men det kanske inte är det du är ute efter, men om du lixom vill dra med dig dina läsare på något så kan du kanske låta oss få skriva en kommentar på vad vi vill att du ska fota, Altså typ som en utmaning, som ett tema eller något. Så väljer du ut det som du tycker är roligast eller det du känner för.

  Jag hoppas att du fattar vad jag menar, annars så få du skriva tillbaka så att jag kan försöka att förklara bättre:P

 10. Jaa! fyfasen vad kul! Så kanske du kan ha en sån... jag vet inte vad man ska kalla det riktigt, men typ "läsarnas utmaning" någon gång ibland:) det skulle vara rätt häftigt faktiskt.

 11. Slurp, jag gillar din kamerautrustning. Min utvecklas sakta men säkert från sommarjobb till sommarjobb typ. Då passar man på att försöka uppgradera sig lite.