Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Visuell beskrivning av tillstånd

image1411

Kom hem från jobbet för ett litet tag sedan. Jag är helt slut!
Att gå upp klockan 05.00 är ingen höjdare, men får väl tänka på det positiva: Jag får göra vad jag vill efter 14.00/14.30.
Nu tänkte jag slänga av mig mina smutsiga postkläder. Luktar lite trycksvärta och gummiband men det får man leva med...

Next up: Handla tillbehör till maten jag tänkte laga.

Har det hänt något kul idag? Jag behöver nåt att skratta åt 😛

30 comments on “Visuell beskrivning av tillstånd”

 1. Haha, du posar bra även när du ska se heltrött och nästan död ut ;). + Att man ser fjärren - du kan väl "trolla" bort den i PS 😉 ?

 2. En annan positiv sak är ju att du får en massa gratis motion :).

  Har följt din blogg ett tag nu och jag tycker att du är helt fantastiskt duktig, dina illustrationer är jättefina!

  Ha en kanonbra dag!

 3. Huga! Upp klockan 5:00?! Kan förstå att du är trött! Hoppas någon kan pigga upp dig med nåt skoj, själv har jag mest pluggat så det lär inte pigga upp någon! =S

 4. jag är minst lika död!! har skrivit allt i min blogg, och det är inget försök att få dig att läsa min blogg utan du får göra det om du vill höra om min otroligt dödande dag. nu ska jag sova =)

 5. Haha Elin kommer in krälandes 😉 Ja gick upp 6 idag och tyckte de va jobbigt.. 5 är banne mig brutalt 🙂 och fjärrisen stör inte mig på bilden, om man tänker om lite så kan de lika gärna va blipblip grejen på en bilnyckel 😉

 6. jag känner med dig, jag har gått och gäspat hela dagen efter en film som sågs alldeles för sent igårnatt. Som tur var har vi bara haft sammanlagt 1 timmes föreläsning idag så det blev en kort dag för mig med, vilken firades på ett gott men onyttigt sätt!
  Jättehärlig blogg Elin, skickligt!

 7. Hej! Haha, mig hände det en rolig sak det var igår men jag tar det ändå :P.. Haha, jag skulle göra pannkakor o sen hade vi sån färdig smet hemma o så skulle jag skaka den burken elr kartongen o så öppnads locket såklart.. O så var de pannkakssmet över HELA köket.. 🙂 ahaha 😀 de kanske var lite kul iaf 🙂

 8. Jag är oxå så hemskt trött! Har gäspat hela dagen.
  Gå in på min sida och läs tjuvlyssnat och skratta lite!

 9. tycker verkligen om dina foton, när du gestaltar känslor, som det senaste efter jobbet. 😛
  jag har gått och fnittrar åt en grej hela dagen.. det var projektarbetesredovisning på skolan i eftermiddags, så vi gick runt och kollade lite. vi smög in i en småmörk fysiksal där några personer höll på med några metallkulor som gled fram och tillbaka i en sorts ränna. jag och min kompis står bakom alla och tittar, och POOFF sticker en av kulorna iväg hur fort som helst, och min kompis som har vatten i ett glas blir skiträdd och skuttar till och skvätter ner personen framför sig - som råkar vara vår fysiklärare. klockrent:) och så börjar alla skratta för att hon blev så skrämd att hon skrek till.. vi smög ut igen ganska fort;)
  ha det fint!

 10. btw vad kostar en sån fjärkontroll, och kan man installera en sån på en kamera osm inte har en från början? (har ju min canon eos 300d ..)

 11. Klockren bild 😀

  Du skulle skaffat wordpress. Där finns massor med bra grejen - bl.a. banningsfunktioner. Har själv fått användning av den när där var en tjej som härmade mig hela tiden.
  Annars kanske du kan kontakta blogg.se? Om du inte redan gjort det såklart.

 12. haha du ser riktigt sliten ut!
  jorå, jag vet inte om du finner detta roligt men, jag satt på tunnelbanan på väg hem och mitt emot mig sitten en lite kille på kanske 8-9år och bredvid honom sitter en kraftig mörkhyad man som gormar i telefonen högt och tydligt. Efter ett tag går pojken längre bak å tåget för jag tror han fann gubben jobbig varav gubben tystnar vänder sig emot mig och säger vänligt - Ditt barn gick!

  Jag hade lust att klappa till honom men samtidigt skratta klänningen av mig!

 13. Okej, en "kul" sak. Inte så kul för mig, men andra skrattar åt det. Jag cyklade hem från stan och helt plötsligt kom en japan på racercykel och körde in i mig. *poff* Så nu ligger jag här med en inlindad fot som jag inte jag gå eller stödja på.

 14. Vet exakt hur du känner dig. :s Jag går upp 4.20 varje morgon, men det är skönt att sluta 13.30 också och vara ledig hela dagen 😀