Självporträtt

62
image1371

Puh…. Att jag inte tänkte på vilka jäkla mönster det var i bilden innan jag satte igång – haha!
Höll på att få psykbryt där ett tag speciellt eftersom illustrator cepade sig och som "hände sig" i tre sekunder var 10 eller 15 sekund. Sjult irriterande.

Och nu när jag äntligen är klar, så kommer jag på att jag skulle ha ritat av en annan bild. Gah.

62 responses to “Självporträtt

 1. Herregud. Jag avundas verkligen folk som kan rita såhär (eller illustrera som ni så fint kallar det haha). Har läst din blogg sen typ december och måste erkänna att det blivit lite av ett beroende, eh.

 2. Varje gång du gör en ny illustration så häpnas jag lika mycket. Jag är rent ut sagt avundsjuk. Du är så jävla diktig så det finns inte. Fortsätt med det du gör! det är din grej. Det kommer alltid finnas copycats men INGEN klår dig Elin. Kom ihåg det.

 3. Gud, underbar bild 🙂 Fattar inte hur du kan vara så grym. Jag har följt din blogg länge nu, och ofta lägger du ju ut en massa illustrationer. Dom är verkligen grymma :] Du är riktigt begåvad!

 4. Sjukt snyggt Elin, är sjukt imponerad.
  Illustrerar ni i skolan? Eller är det bara fritid?
  Får ta tag i det så jag lär mig med hihi.. kram trevlig helg!

 5. Så grymt snyggt! Och väldigt likt dessutom. Kan inte slita blicken från alla dessa nitar, haha. Gjorde du varenda en av dem helt från grunden? Gaah, tålmodigt. För att inte nämna mönstret…

 6. ELIN: Aha okej, jag tycker sådant är kul. Men har inte riktigt direkt haft tiden till att sätta mig och lära mig illustrator bra. Kan ju grunderna och så där… Får väl helt enkelt ta tag i mitt liv hehe…

 7. Du ritar så otroligt fint! jag blir helt avundsjuk 😉 men jag måste säga att dethär är absolut din bästa bild som du gjort av dig själv. Jag kollar din blogg varje dag och den är helt enkelt så inspirerande och bäst.

 8. Riktigt sabla grym.. Tycker de är roligt att se när man läst din blogg ett bra tag hur du utvecklas i dina illustrationer och grejer 🙂

 9. Sätter nästan vattnet i fel strupe då jag ser denna bild. Den är väldigt, väldigt bra. Vilken talang du har!!!

 10. Du är så himla duktig! så duktig att jag nästan måste länka din blogg haha 🙂 ska läsa runt och se ifall man får lov att länka dig, annars får du skriva tillbaka och säga att jag får det hehe 🙂

 11. hej tänkte fråga dig,
  hur man gör en extra sida till sin blogg alltså jag menar faktaruta ”OM MIG” som du också har? :$ Skulle vara supergulligt, om du skulle kunna förklara.

 12. snacka om att man avundas av din talang!

  Jag illustrerar också, har du något tips för hur man kan göra ansikten, jag är ganska dålig på att illustrera ansikten så de blir oftast inga ansikten alls 8)

 13. Den här ska du vara riktigt nöjd med tycker jag. Grymt snyggt! Ögonen blev riktigt bra… och kan tänka mig att det var pilligt med strumpbyxorna xD finfint

 14. Hej, först och främs vill jag säga att du är sjukt duktig och du har utvecklats och blivit mycket bättre med tiden. Sedan har jag en fundering angående den här bilden; Hur har du gjort från grunden? Vektorisering av ett foto och sedan lite fin lir på fri hand i illustrator eller är det helt gjort på fri hand?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.