Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Arbetshörnan

image524
Det var någon som efterlyste fler bilder på vår lägenhet....
Köket har jag ju redan visat typ hundra gånger (vadå nöjd?), så den här gången blir det vår lilla "arbetsplats". Det här är visserligen Eriks, eftersom jag oftast flyttar runt lite överallt med min laptop, men jag syns här ibland också (som nu till exdempel).

Färgerna ljuger lite på min laptop - de är mycket dovare än i verkligheten (vilket är anledningen till varför min blogg är så hemskt skrikit grön) och jag gillar inte det riktigt... så nu sitter jag och gör en blogg här på Eriks dator så att färgerna blir RÄTT!

4 comments on “Arbetshörnan”

  1. *bloggkommentar* Jo tyvärr är det sant. Det hände i somras och tjejen i fråga har inläggen och kommentarer kvar. Hon är alltså fru till en gammal polare som jag till en början var internetvän med. Hon är en typisk översittare som måste tala om för dig vad hon tycker om ALLT, oavsett om man är intresserad eller ej. När jag väl sa ifrån ballade hon ur och började skriva elaka saker på lunar som redan övergick i hennes blogg. Det lustiga är att vi slutat prata på lunar då hon skrev i bloggen. Kram