full screen header

Golden Hour | Avsnitt 1 | Om våra kameraväskor

Presenteras i samarbete med Scandinavian Photo & Focus Nordic!
 
 
 
Alltså kolla in den sjukt snygga temasidan som vi fått på Scandinavianphoto.se 😍
 
 
Åh vad nervöst. Nu är första avsnittet ute, som vi filmade när vi var på Aruba!
I första avsnittet snackar vi kameraväskor. I nästa avsnitt får ni hänga med bakom kulisserna på tre gravidplåtningar (bland annat med Yogagirl) med Emelie. Efter det kommer en ascool film vi filmat med 360°-kamera och sedan ett avsnitt där ni får hänga med mig på en av mina "mysplåtningar" i naturen.
 
Tanken med serien är i huvudsak att inspirera, genom att dela med oss av våra egna fotoögonblick, fototips och bjuda in spännande fotografer. Men vi kommer även att utmana oss själva och ta med er på plåtningar som vi aldrig annars skulle göra - det kan gå huuuur som helst!
 
Se hela vårt intro här!
 
Kommentera gärna vad ni vill se oss göra - vad för tips skulle just du tycka vara spännande och vad för utmaningar vill du se oss göra?
10 kommentarer
Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★

Så roligt att se :)

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Så kul! Blev lite sugen på att köpa en sån kameraväska du har, haha, den verkar så bra! Har liknade från Lowepro och jag har typ för många väskor ;)

Svar: I LOVE it!! Älskar att den är så bra genomtänkt :) Har slängt in min gamla Think Tank i garderoben nu haha
Elin Kero

Katarina

Så himla bra! Väskor är verkligen viktigt. Har inte riktigt hittat rätt själv ännu så d där var himla braiga tips till väskor.

Louise

Åååh! Så himla bra! Längtar redan till nästa avsnitt - ni är GRYMMA! :D <3

Svar: Woooh så himla roligt att höra! <3
Elin Kero

Beata Rydén

Jättefint avsnitt!!! <3 Så fint gjort och ni är så härliga när ni pratar! :) Sitter själv och behöver en fotoväska så jag blir väldigt inspirerad att ta tag i detta! :)

Svar: Men alltså TACK Beata! :D :D <3 <3
Elin Kero

Sophia

Superbra! Gillade speciellt när Emelie pratade om minneskort och seriebildstagning = mer sådana små tips som för er kanske är självklara men som verkligen uppskattas av en novis som mig.

Skulle också VERKLIGEN uppskatta en guide kring typ bröllop (med precis såna tips som Emelie pratade om, seriebildstagning när man ska fota utanför kyrkan etc)

/S

Svar: Yay!! :D Ska definitivt skriva upp :D
Elin Kero

Erika

Länken till hemsidan funkar inte :/

Ska bli jätteskoj att se denna serie och BTS/fototips!! Och vad kul det måste vara att se sina bilder på Indiskas hemsida! Ett av mina foton blev omslagsbild till en bok, den känslan var oslagbar 😁🙌

Svar: Fanken! Nu har jag uppdaterat, flera dagar försent :(( Och tack så mycket!! :D Och grattis!! Älskar känslan med ens bild på bokomslag.. det är något speciellt när man kan hålla den i handen :D
Elin Kero

Anna

Tyckte första avsnittet var så himla bra! Det ska bli spännande att se fortsättningen. Är väldigt nyfiken på vad ni hade för utrusning när ni filmade videon. Vilken kamera, objektiv osv använde ni er av? :)

Svar: Wie vad roligt!! Vi filmade med min vanligaste fotouppsättning: Canon EOS 5D Mark IV + Canon EF 35/2 IS (objektivet har bildstabilisator, så det gör det lite enklare att få stabil film även om man filmar handhållet) :) I efterhand hade det dock vart najs med en rigg, men det får komma senare... ;)
Elin Kero

Pia

Tycker det är såå roligt med er webbserie!!! Kul idé också att ni ska prova olika utmaningar!:) längtar efter nästa avsnitt!! Bra gjort!
/Pia

Sara (Sören)

Assååååå Elin! Vad fett! Längtar till nästa avsnitt.
AW snart, annars....
Saknar dig
Puss o Kram

Svar: Wiiie! Och jaaa! Vi måste ses! Saknar dig med <3 puss!
Elin Kero