full screen header

Shield-maiden

Här kommer bilderna från min andra arrangerade plåtning under Medeltidsveckan!
 
 
 
 
 
 
 
 
Modell: Roosmarii Sarapuu   Fotograf: Elin Kero
Canon EOS 5D Mark IV + Tamron 85/1,8 VC USD (två första bilderna) / Canon EF 35/2 IS USM
 
 
En eftermiddag/kväll när jag satt och åt på marknadens mattorg under Medeltidsveckan, gick den här tjejen förbi med sina två kompisar och jag hann knappt reagera innan jag hade flugit upp från bordet och sprungit ikapp henne och börjat presentera mig. Det visade sig att hon var från Estland och tur nog för mig så var hon intresserad av att vara med på en fotografering. Så dagen efter träffades vi i Östergravar och fotograferade lite snabbt innan hon skulle vidare och delta i en föreställning på andra sidan ön, vilket var anledningen till att hon befann sig på Gotland.
 
Superfina bilder blev det och nu kan jag även bocka av min absolut första fotografering på engelska! Det gick över alla förväntningar. Ibland undrar jag varför jag har så dåligt självförtroende när det kommer till att prata på engelska. För det brukar gå väldigt bra. Klart man glömmer grejer ibland och säger fel, men det är ju inte hela världen. Folk fattar och det är det viktigaste.
 
Hoppas ni haft en superfin måndag! <3
Spara
8 kommentarer
Ida

Vilka tjusiga bilder (som alltid!) och vilken fantastiskt vacker tjej! <3 Sen är ju muren som bakgrund inte helt fel heller, världens bästa kuliss för coola plåtningar kan jag tänka mig!

OCH måste bara säga att jag älskar att du lägger upp massor av sago/medeltidsbilder just nu; jag blir faktiskt riktigt lycklig av att få dyka tillbaka till medeltidsveckan genom dina bilder, om så bara för ett ögonblick <3

Svar: Men veeerkligen! Kommer aldrig tröttna på den alltså, så mäktgt att den är så fint bevarad <3 Och åååh!! :D
Elin Kero

Erica

Wow vilka bilder! Och hennes hår! Påminner lite om Merida i Disney-filmen Brave :D

Anonym

Så himla fint fångat. Älskar färgerna!

Josefine

Woooow, vilka bilder!

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Hon var verkligen vacker, förstår att du flög upp och ville fota henne! Så fina bilder!

Varga

Åh så galet vackert! Speciellt den sista bilden i helkropp med muren i bakgrunden ser ju verkligen ut som en stillbild ur en saga <3

Svar: <3 <3
Elin Kero

Sara S

Härliga bilder! Den sista är väldiskt episk! 😻

Therese

Men herre jäklar var fint!! Fick tårar i ögonen. Magiskt bild <3

Svar: Men oooh <3 <3 Tack!
Elin Kero