full screen header

Min fotoutveckling

Del 1 - Mina allra första bilder
Jag kollar igenom min äldsta hårddisk och tittar på bilder som jag inte har sett på många, många år...
Från tiden innan jag köpte min första egna kamera! Enjoy ;)
 
 
 
Här kan ni se fler klipp på min Youtubekanal.
 
17 kommentarer
Maja

Älskar det! Känner igen mig så väl i början när man ville ha det där skärpedjupet och knäppte på motivet så nära som möjligt för att bakgrunden skulle bli som mest suddig, haha :)

Svar: Hahaha så himla kul ;D
Elin Kero

Annie - Fotograf i Linköping & Stockholm

Superkul klipp :) Det är bra roligt att titta tillbaka i arkivet :)

Sofia

Inser att jag har följt dig och din blogg i en evighet när jag ser det här inlägget. 2008 fick dina inlägg mig att våga söka till grafisk design i Jönköping ;)

Svar: Men åh vad COOLT! Det är ju helt sjukt! Så himla roligt! :D :D Känner mig ärad <3
Elin Kero

Vilma

Vilken rolig videioidé! :D Dina första bilder var ju ändå riktigt bra, i jämförelse med vissa andras, haha! Själva anledningen till att jag som 11-åring blev intresserad av foto var att jag ville ta hästbilder till Stallet.se. Alla mina första bilder är alltså hästbilder, tagna med en kompaktkamera med så mycket vidvinkel att de stackars hästarna såg fruktansvärt oproportionerliga ut. Vi har alla börjat någonstans ;)

Svar: Hahaha... gotta love hästporträtt med vidvinkel HAHA.. har några sådana i albumet också faktiskt ;)
Elin Kero

Yohanna af Skovde

Kul att se! Vet att jag själv inte heller var sådär superhaj, och att jag nog är mycket bättre om ett år än vad jag är nu. Men jag gillar att utvecklas så det är okej :)

Pam

Vill jättegärna se en video med dina första systemkamerafoton! Det här var kul :) Tänker på mina första foton som jag tog efter att jag skaffade systemkameran, och det kunde bli ganska mycket stilleben och ganska mycket folk, och bilderna såg nog okej ut, men jag överredigerade dem så INÅT helvete med asfläskiga filter verkligen. Haha. Jag är glad att jag kom förbi det.

Svar: HAHA! Ja den tiden,... när man överredigerade... den kom innan jag började fota faktiskt. och tog massa random foton från internet och gjorde till dockor och monster xD
Elin Kero

Lisa

Du är så himla gullig! Kan jag få bli vän med dig? Kan jag? 😃

Svar: Haha men vad gullig DU är! :D
Elin Kero

Malin

Hahaha! Älskar det här inlägget! Känner verkligen igen mig i ungefär alla typer av bilder du visade upp :D Hade varit jätteroligt att se fler.

Jessica

För några veckor sedan kom det upp att det var 5 år sedan jag la upp en bild på min systemkamera som då var helt ny. Så i 5 år har jag nu fotat med systemkamera och jag har utvecklats så sjukt mycket. Då trodde jag ju att det var kameran som skulle göra att jag tog fantastiska bilder... ;)

Lyssnade förresten på intervjun med dig i bloggbuisness och det är mitt favoritavsnitt av podcasten :) Om du någonsin gör en webbkurs i redigering kommer jag köpa den direkt kan jag säga!

Svar: Haha man trodde ju det - men ack vad fel man hade ;) Och tack så mycket!! :D :D :D Blir peppad att köra :-*
Elin Kero

Mia G

Dina videos är ju fantastiska.. och du är fantastisk!! 😍😍
Kul att kunna skymta sig själv på bröllopsbilden också ju, haha. Ska bli såååå kul att se fler sånna här! <3

Svar: Men åh hej Mia! :D :D Taaack så mycket! Tycker det är så kul att du kikar in här och ännu roligare när det trillar in kommentarer från dig :-*
Elin Kero

Josefine

Var inte så hård mot dig själv! :)
Bra video :)

Svar: Jag är inte hård mot mig själv, jag ser på alla bilder med humor - det var ju så himla länge sedan :) Tack! :D
Elin Kero

Titti

Jag är en av dem som skulle dö för att bli fotad av dig på mitt bröllop (om det blir något) :D!

Svar: Men åååh! :D <3 <3
Elin Kero

ensekundtusentankar.blogg.se

Det klart vi vill se det ju!!!

Sandra

Haha, vad kul att se att du också varit amatör en gång i tiden och nu vill som sagt alla bli fotade av dig och ha en massa tips. Ger hopp åt en stackars osäker foto-själ!

Och gör gärna fler sådan här videos, skitkul ju! :)

Louise

Ååååh så roligt att du gjorde en video av det! Tack! :D Det var verkligen superkul att titta på och jag hoppas verkligen att det kommer en fortsättning!! :D (igenkänningsfaktorn är HÖG genom hela videon haha ;P)

Svar: Så himla rolig idé! :D :D Det kommer helt klart fler :D
Elin Kero

Frida

Ja, mer sånt här! Älskar själv att sitta och kolla igenom gamla bilder oavsett om det är ur ett fotografiskt perspektiv eller bara vanliga vardagsbilder från filmkvällar, släktträff eller från skolan. Ser fram emot nästa video :)

sanna hyvärinen

Kan inte se videon? :/

Svar: Alla andra verkar kunna se den, så vet tyvärr inte vad det beror på :/
Elin Kero