full screen header

Jag kunde ju inte få en riktig båt så...

 
 
 
 
Jag har äntligen fått de där sommardagarna som man drömmer om varje år när sommaren är på ingång. De som jag inte trodde att jag skulle få den här sommaren.. haha.. Igår letade vi Haninge runt efter uppblåsbara båtar (eftersom jag inte kunde få en riktig båt - hade till och med kollat blocket för att se vad det skulle kosta med en eka - så kunde jag väl ändå skaffa en uppblåsbar... haha!), som vi sedan låg och guppade runt på här på sjön, medan vattnet kluckade. Sjukt jävla gött. Älskar badsjöar som inte är så överbefolkade, så detta stället är bara helt perfekt.
 
Idag käkade vi bananpannkakor till frukost på en klippa och sedan blev det ännu mer båtguppande. Och en hel del plaskande och simmande för min del också. Jag älskar att bada. ÄLSKAR att bada! Lite lustigt med tanke på att jag är rädd för vatten. Haha. Eller det är väl inte själva vattnet i sig som jag är rädd för, utan mer djupet och det som man inte ser. Och jag får vrålpanik om nån håller i mig där jag inte bottnar.. haha.
 
Ps. Jag råkade höra Imagine Dragons' Warror (den som är med i Insurgent-filmen) på radion (gotta love Bandit Rock) igår och GUD vad bra den är?! Föll vid första öronvibbrationen... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
De nedersta bilderna är fotade med iPhone 5S, eftersom jag glömde batteriet till kameran hemma igår... aaaahhh... haha!
25 kommentarer
Emma

Gud vad härligt det ser ut! Lite förargligt att de bästa sommardagarna vädermässigt skulle komma nu, efter skolan har börjat.

Tycker det är så himla roligt att läsa att du rör dig i Tyresö/Haninge-området eftersom jag också rör mig där i krokarna varje dag (har hästen i Haninge). :) En liten dröm hade varit att springa på dig, men hade aldrig vågat säga hej, haha!

Svar: Men åh! :D Jooooo isf måste du ju säga hej! :D <3
Elin Kero

A

De skrev visst Warriors till spelet League of Legends, vilket jag inte vet så mycket om, men videon är cool också!
https://www.youtube.com/watch?v=fmI_Ndrxy14

Svar: Riktigt cool video! :D
Elin Kero

Elaine Lilje

Men gud så underbart! Vilken helt fantastisk dag du verkar ha haft! :D Så avis!

Maria Linnea - Wanderlust

Har precis samma problem som dig! Äälskar o simma men hatar djupt vatten, sen tycker ja inte om o simma ensam heller! :)

jefferson

In my country, I'm afraid of the Rain. It's Raining Hard

Yohanna af Skovde

Vilken myyyys-dag!

Matilda

Åh så mysigt! Precis sådär som sommaren ska vara!

Fredriksson

Härliga bilder, verkligen riktiga sommarbilder. då jag själv är en badare kan jag inte annat än hålla med, tycker bada är kanonkul.:)
Är det du på klippan bilden? Ser i alla fall väldigt skönt ut, samma som båtbilderna, man blir änna badsugen:)
Ja du fångade en sommardag som den ska se ut och dessutom med frulle på klippan och solnedgång. Inga fel!:)

Rebecka

Det är så härligt att sommaren är har på riktigt nu. Alla på jobbet tyckte jag var tokig som tog sen semester. Men nu har jag haft 3 soliga veckor och en till på g ;)

Svar: Haha så jävla rutinerat av dig! ;)
Elin Kero

Malin

Men ÅH så fint det ser ut! Riktigt mysigt med sommarkvällar vid vattnet, blir så avundsjuk! Fast jag är också rädd för vatten, blev det för ett par år sen bara och kan få panik plötligt. Speciellt om jag kommer åt något under vattnet, om något rör vid mig. Usch! Och när man inte ser botten och vad som döljer sig under en. Men det är ju helt underbart skönt att bada annars! :D

Josse

Åh, vad heter sjön? :) Jag bor i Haninge och det stör mig riktigt mycket hur jag känner igen sjön på bilderna men verkligen inte kan sätta fingret på vart det är någonstans!

Svar: Tyresö Flaten! :)
Elin Kero

wildvuxen.blogg.se

Jag hade helt gett upp hoppet om sommaren och så fick vi såhär fint som du visar på dina bilder! underbart. Håller med om att den låten är grym, bandit är den enda radiostationen jag lyssnar på och idag när jag körde ut till havet så hade jag bandit på med fullt ös och vinden i håret... sommar!

Wysteriia

Åh men vad mysigt det ser ut! :)

Dane

Cute.

Ika's USA

Ser underbart ut, skönt att du fick några härliga sommardagar innan hösten är här!

Jessie

Den texten du la in i ett inlägg efter detta inlägget igår var så himla bra skrivet! Trodde allvarligt jag läste en bok först. Synd att du tog bort det. Ville bah kommentera att det var riktigt bra! <3

Svar: Jag råkade ta bort det av misstag :(( och hade inte texten sparad :(
Elin Kero

Sabiina är namnlös

Just den låten skapades framför allt till onlinespelet league of legends World Championship och är inspirerad av ett av Lagen som var med ^^ Sedan att insurgent använde låten är ju bara plus i kanten för imagine dragons c:

Svar: I know - men jag kände igen den från filmen :)
Elin Kero

Malin

Har tidigare bara förknippat den där låten med spelet League of Legends, älskade den också sen första gången jag hörde den! Nu måste jag ju kolla på Insurgent om den är med där, kan tänka mig det kan bli en häftig scen!

Malin Bergsell

Vad mysigt det ser ut :)

Anton

men åh vad härligt det ser ut!! :D

Amanda Simonsson

Härligt, med en så vacker kvällssol!

Annsoh

fina bilder! :) vad händer idag :)?

Mats

Man behöver ingen riktig båt, bara nåt att stilla flyta på. :)

Cornelia

Det ser 100% underbart ut! Svensk sommar är verkligen det bästa som finns, när den väl är här.

Ninni

Gud vad härligt! :) jag visste inte om att man kunde hyra uppblåsbara båtar

Svar: Nej, det tror jag inte msn kan heller.. :) vi köpte våra iaf :D
Elin Kero