full screen header

Arte Limited

 
 
 
 
 
 
 
Konsttryck från Artlimited.se.
 
 
Åh åh åh, äntligen! Nu är min fina tavla fulländad!
Jag fick den levererad i december, men har inte fixat en passepartout förrän nu (okej, beställde en för hämtning för över en månad sedan, men insåg inte att den hade anlänt till butiken inne i Jönköping förrän jag kollade tillbaka i orderhistoriken för att se vad som hänt med beställningen.. haha).

Konsttrycket är som sagt från Artelimited (alla inredningsfanatiker går in på egen risk, finns så galet mycket snyggt!) och jag är helt jäkla kär i just det här motivet. Det blev precis så som jag hade föreställt mig, om inte bättre! :D Själva trycket är i storlek 50x70, så det är rätt stort.. ramen är 70x100 (galet svårt att hitta passepartout till den i butik, fick som sagt beställa..) och det är väl lika bra det, för väggen är galet stor!
 
Har ytterligare ett konsttryck och en karta över Middle Earth som ska upp på väggen. Skulle inte vilja ha någon standardram till dem, för det är de för snygga för, så funderar på att glasa in dem (ett glas bak, ett glas fram och några slags skruvar i hörnen?).. vet bara inte var och hur? Någon som har gjort något likande och kan ge mig lite råd...? :) Känner att det är dags att ta tag i dem nu, för jag fick dem ändå i julklapp......!

 Först hade jag tänkt att hänga upp egna motiv på väggarna, men nej, det är roligare med andras konst.
Arte Limited Artelimited Konsttryck Passepartout Tavla
23 kommentarer
Malin

Guuu va fint! Du är ju jätte duktig på att inreda! :)

Evelinasfina Skönhetsblogg

Väldigt fint :)

Emma

Alltså typ sån här ram tänker jag på när du skriver bara glas.. http://www.clasohlson.com/se/se/Clipsram/Pr349250002. Men fanns kanske inte så stora där. Googla på ;)

Beatrice Jakobsson - Fotograf

Snyggt!

Annster

Så fint :)

Maja

Fint! :)

Tommy

snyggt

Johanna

Det finns ju sånna ramar som är uppbyggda med en tunn träskiva/masonit på baksidan och bara en glasskiva och några silverknäppen på sidorna som håller det på plats. Ingen ram,bara glas. Kanske något? :)

Svar: Ah typ clipsramar.. Men jag hade tänkt ha dubbla glas, så att "passepartouten" blir genomskinlig, så att man ser väggen genom glaset på sidorna och att glaset alltså är 20cm större än själva motivet.. :)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Julia

åh, så mycket snyggt det fanns på den sidan. Får ligga bland bokmärkena tills det blir dags för lägenhet :) Har märkt det att när jag sitter och kollar på inredning till en framtida lägenhet så hamnar jag ofta på konstsidor. Även i sekondhand butiker blir det ofta att man går till avdelningen med tavlor. Visste faktiskt inte om att jag hade ett intresse för tavlor och konst, så det är lite kul!

Jossan

Åååh, vars har du fått tag på kartan över Middle Earth? :o

Svar: Jag fick den i julklapp, så vet inte vart den kommer ifrån :)
Elin [ n e v n a r i e n ]

Lizette

Plexiglas kanske? Vet inte hur det monteras men värt att kolla upp.

Svar: Tack! Det låter som det jag söker! :D
Elin [ n e v n a r i e n ]

Jojo

Jättefin!

Mathilda

Fantastiskt vad fint det ser ut!

Josefin

Wow vilken sida! Hur har jag kunnat missa den innan! Måste bygga några fler väggar hemma nu haha!
Vad är det för ram du har till tavlan? Har letat som en galning efter en enkel silvrig stor ram! Säger du att den är från ikea blir jag tokig, grät nästan när jag var där sist för jag var så säker på att de skulle ha en sån.

Svar: Haha.... Den är från Ikea..... xD
Elin [ n e v n a r i e n ]

J - Att leva med en missbrukare.

Å vad fint det blev!

Alexandra Eriksson / Design & Foto

Snyggt!

Alexandra Eriksson / Design & Foto

Snyggt!

Linnéa

Gillar din matta (är galen i grafiska mönster)! Var kommer den ifrån?

Svar: Har för mig att jag köpte den på http://www.purelove.se/, men det ser inte ut som att den finns kvar :/
Elin [ n e v n a r i e n ]

Elin

Till Linnéa: Det är en matta från House Doctor, så googla det så kan du få fram återförsäljare : )

Viktoria

Snyggt!
Angående tavlorna du ville "glasa in" så kanske du kan hitta på något med plexiglas? Om du tänker som jag Tror att du tänker, så borde det ju gå att köpa två plexiglasskivor, borra hål i hörnen och sätta i skruvar med någon muttergrej? :)

Svar: Precis! Det får jag ta och kolla på! :D
Elin [ n e v n a r i e n ]

När Annie fotograferar

Gallerix och riktiga tavelmakare eller gallerier kan göra dig vilken ram som helst. Kan kosta bortåt 500kr eller mer om du ska ha någonting riktigt stort, men då kan du få rådgivning och måttanpassat och helt perfekt i din stil. :-)

Jennifer Nilsson

Vilken vacker tavla! :D

Jenna

"Acrylic poster frames" är ju ett alternativ om man är för lat för att borra hålen själv! Men se till att trycket tål att monteras mellan två skivor (Plast = statisk elektricitet = drar åt sig lös färg som t.ex kol och pastell).

Har för mig att även Hornbach monterar måttanpassad konst med åldersbeständigt monteringsmaterial för inte alltför stora summor.

Lycka till med projektet :) Alltid kul när man väl får upp sin konst på väggarna! Finns ingenting mer som beskriver en människa mer än den konst som hänger på ens väggar. Det och ens boksamling :)