full screen header

Elefanten och vardagkvällar 
Mitt jättefina iPhone-skal från Åhléns!
Och så mitt favorit-nagellack (ganska ironiskt eftersom jag egentligen aldrig målar naglarna - har väl fått flippen just nu eller något - frågan är hur länge det dröjer innan jag tröttnar på att kleta haha. Förmodligen snart.. ): OPI's My Vampire Is Buff.
 
Det första jag gör när jag kommer hem från jobbet är att dra av mig brallorna och sätta upp håret i en knut. Skööönt! Idag står städning på schemat (började riva ut imorse, men hann inte klart, så det ser ut som ett helvete här hemma! Haha...) och jag ska avnjuta en tallrik Lövbiff med soyasås (min favoriträtt).  Mums!
 
Inget märkvärdigt med andra ord... Vill ni se något crazy och väldigt osammanhängande - kolla in min och Ottans premiäravsnitt av The Nevvan Show på Youtube. Och passa på att ställa en fråga till nästa avsnitt? :)
27 kommentarer

Bågskytte i höstskogen

WOW! Idag har det varit en helt fantastisk dag!!
Jag fick nämligen uppfylla en av mina drömmar, tack vare Victoria och Jeff, som drog med mig ut i Huskvarnaskogen för att träna bågskytte! Shit.. nog är det mycket att tänka på alltid, men en så himla skön känsla att traska längs smala stigar och sikta på något där inne mellan grenarna..
 
Jag måste gå med i bågskytteföreningen. Så är det bara. Det är sånt här jag vill hålla på med! :D
 
 
 
Bilderna på mig tagna av Victoria Kvarnström och Jeff Freding.
41 kommentarer

Nevvan Style: Höstmys

Plommonlila kofta från Cubus. Klänning från H&M. Dina favoritstrumpyxor, mina är från Pieces.
Bruna kängor från Scorett. Guldarmband från Gina Tricot. Nagellack från Nelly.com.
Diverse ringar från TopShop, TopShop och H&M.
 
 
JAG ÄLSKAR HÖSTEN!
Och jag älskar min nya kofta från Cubus, som jag fick helt gratis tack vare presentkorten som fanns i Blogawards-goodiebagsen! TACK för det. Annars hade jag kanske inte gått in i butiken och hittat den (för nej, jag är typ aldrig på Cubus, de slog nämligen igen i Jönköping, precis som Glitter... whyyyy??) - och då hade jag gått miste om en favorit! Funderar på att köpa en till i en annan färg.. haha..
 
Sen... varför går man inte till en skomakare oftare? Istället för att slänga högst dugliga skor liksom?
Mina favorit-kängor (trots världens plattaste, kallaste sulor och sjukt störiga klackar, som lät som high heels, fast de bara var 1cm) sa bye bye i vintras när båda klackarna lossnade och visade upp ett helt litet kontor med krökta spikar där under.. Men så kom jag på att man kanske kunde fråga hos någon skomakare om det gick att laga (även om de såg helt bedrövliga ut) - och tjena.. det gick ju!
När jag fick tillbaka dem hade de både en ny och skön sula OCH ljudlösa nya klackar. TACK! De blev till och med bättre än innan!! ;)
 
Sen kanske ni skiter fullständigt i sånna här inägg (??) - tror speciellt att mina manliga läsare älskar dem! Haha.. ;) -  men jag kom på att det var roligt att göra kollage, så här kommer ett i alla fall :)
33 kommentarer