full screen header

Happy Halloween...

 
 
Förra året när jag gjorde den här spökbilden, så gjorde jag även detta monster av mig själv.
Originalbilden kan ni se här. Rätt groteskt blev det, får jag nog medge.. kanske därför jag inte la ut den? ;)
Jag är faktiskt lite besviken för att jag inte känner någon som ordnar Halloweenparty. Inte för att jag är värsta partypinglan direkt (snarare den som håller mig borta.. ehh...), men jag skulle gå bara för att jag älskar att klä ut mig! Kanske får starta en ny tradition tillsammans med syrran att alltid klä ut oss den 31a - och gå omkring så hela dagen. Fast.. jag har ju hobbitpremiären att leva ut på... även om jag inte har lika många valmöjligheter där.. Det är liksom alv, dvärg eller hob som gäller ju.. om man inte vill spexa till det lite och vara människa... ;)
 
Klär ni ut er på Halloween - och i så fall till vad? :D
Jag har än så länge hunnit vara Jack Sparrow, indier och spöke! ^^
53 kommentarer

Julmässa i Hällekis

Nu har jag betat av en punkt på min mini-bucketlist! Nämligen att gå på julmarknad/julmässa! :)
Tyvärr fanns det bara ett "stånd" som jag var helt intresserad av och det var (det som jag senare naturligtvis var tvungen att kolla upp på nätet) Våges, som är ett familjeföretag där de tillverkar väldigt fina ljusstakar och stöper ljus. Fastnade helt för denna kättingljusstake - så cool! Den ska jag skriva upp på önskelistan :)
 
Annars fick jag en väldigt fin dag med hela familjen och vi hälsade även på lamor.
Lama lama lama... lama lama... Well... jag har ju berättat ett bar gånger, senast i min 50facts-video, att jag är sämst när det kommer till att komma ihåg ansikten... så jag blev huuuur glad som helst när jag kände igen en kvinna som sålde smycken på julmässan, som också var på Hova Riddarvecka...
 
Wow sånt händer liksom inte mig... ;)
 
 
 
Stallet, fyllt med juldekoration! När vi kom stod det en droska utanför. Så mysigt!
 
Haha hunden.. smällte in väldigt bra bland allt fårskinn... ;)
 
Här har vi julbåsen inne i stallet :)
 
Julpyssel på loftet..
 
Tyckte det var så fint med mannen som gick ned mot allén... :)
 
Mamma och pappa <3

Mamma och syrran kollar på gamla droskor. COOLA! Speciellt dem från början av 1900-talet.

Hällekis herrgård. Så fint!
36 kommentarer

House Baratheon och den långa, långa resan

Vissa perioder önskar jag att jag var någon annan, att jag befann mig på annan plats och att jag gjorde andra saker. Mycket sådant lately. Har inte skrivit ett ord fantasy under 2013, men det är nästan så att det börjar komma ur mig nu igen. Ord. Drömmar. Tankar. Känslor. Mörker.
Innerst inne vet jag ju att jag absolut inte vill vara någon annan än just mig och att mitt jag är väldigt starkt. Men humöret är nyckfullt och så plötsligt en dag känner jag mig svag. Sedan är det som att det klibbat fast ett gigantiskt tuggummi under skosulan och det går trögt att ta sig fri...
 
Det känns som att dessa tio månader av förvirring och förtvivlan har gjort att min aura har gått, från att ha legat som ett tunnt skikt över min hud, till att spänna sig som en cirkel runt omkring mig med flera meter i omkrets.
Who the fuck is Elin Kero? Ja fuck, det kan man ju undra. Nu vet jag hur Belle i Skönheten och Odjuret kände när hon ville något mer. För det är precis det jag vill. Det här är inte mitt liv. Punkt.
 
Och här kommer den frihetskämpande flickan. Eller åtminstone skalet.
Stickat från Carlings, jeggings från Nelly.com och skor från Åhléns.
 
 
 
Canon EOS 5d mark III + Canon EF 35/2,0 IS USM
50 kommentarer