full screen header

Sneakpeak på juldekorationer

 
 
 
Sony NEX-5T + Sony 35/1,8
 
 
 
Tre dagar till första advent - har nog aldrig varit så taggad! ;)
Imorgon kommer lillasyrran hit och vi ska idolmysa. På lördag blir det pysselverkstad av högsta klass, då det ska köpas julgran och julgranen ska pyntas. Familjen kommer hit också och pappa ska hjälpa mig att hänga upp tavlor. Yay! Det kommer att bli så himla mysigt här hemma!
 
Jag har planerat i flera månader att jag ska sätta upp en slags sänghimmel, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Jag vill inte ha någon färdig sak från Ikea tex, utan har köpt på mig fyra gardinlängder istället, med olika skirhet. Men de måste ju fästas snyggt i taket på något sätt också. Mamma pratade om att använda sig av grenar. Jag funderar på att bara skruva upp krokar lite här och var och göra öglor/fästa trådar i tygerna.. men jag vet inte. Någon som har något tips?
 
Tack förresten för alla kommentarer på förra inlägget!
Det är bara  för att ni är så himla fina och stöttande som jag vågar berätta.
41 kommentarer

Jag har bytt tjänst!

 
 
Nu känner jag mig mogen nog att berätta.
Två dagar innan midsommarhelgen och min planerade semester lämnade jag min kontorsstol på plan två och min tjänst som ansvarig för sociala medier och kundservice till internetkunder och jag var sjukskriven tre månader pga depression. Har fått en del kommentarer om att jag "borde göra lite mer proffsiga fotograferingar" - men det är just det som den här tiden absolut inte handlar om. Jag har lagt av med allting som fått mig att stressa och må dåligt. Min egna firma är nedlagd, vilket är anledningen till att jag inte gör några fotojobb. Jag har inte tagit på mig några "skojjobb", tjänster åt folk eller överhuvudtaget försökt pressa mig till något performance som varit knutet till någon annan än mig själv. För att försöka komma på rätt köl har jag istället lagt glädje och övning i att göra Youtubevideos, vilket har hjälpt mig något otroligt att få tillbaka mina rutiner och förmågan att ta i tu med saker. Jag menar.. jag har gått från att inte kunna öppna ett enda brev själv liksom.. pga ångest.. så det är ett stort steg.
 
Det finns så mycket jag skulle kunna berätta om detta, för jag skäms inte längre. Jag har börjat komma tillbaka till livet och livet verkar pusha mig med den ena överjordiskt glada nyheten efter den andra.
I mitten av september kom jag tillbaka till jobbet, men sedan dess jobbar jag istället med att plocka och packa varor på lagret. Det går ju inte att undgå hur tydligt det är att folk tycker att lagerarbete är allra lägst i rang, men gud vad jag trivs. Känner mig så jäkla lättad och lugn. 
 
Och om det är någon av mina "nya" kompisar på avdelningen som läser deta, så är ni bäst!!
103 kommentarer

Mina hudvårdsprodukter

Det har varit väldigt, väldigt många som frågat mig vilka hudvårdsprodukter jag använder, sedan jag publicerade inlägget om mitt badrumsskåp. Jag gick till min bästa vän Hanna, som är utbildad hudterapeut och hon rekommenderade mig Exuviances produkter och jag har nu använt dem i 2,5 år (om jag inte minns helt fel nu..) Produkterna finns att köpa på hudvårdssalonger.
 
NATT
Först har jag en Clarifying Facial Cleanser, som jag rengör hela ansiktet med - utan ögonmakeupen som jag tar bort med en Gentlie eye make-up remover från Bodyshop (är dock noga med att inte få den i resten av ansiktet). Efter det har jag en Soothing Toning Lotion (ansiktsvatten), Evening Restorative Complex (nattkräm) och Hydrating Eye Complex (ögonkräm).
 
DAG
På morgonen så har jag själv valt att bara tvätta ansiktet med rent vatten (så länge som det inte känns som att det behövs någon mer grundlig rengöring), för att jag upplever det  som att min hud reagerade bättre på det. Därefter använder jag Multi-Protective Day Creme (dagkräm) med spf15 och mina Dior Nudefoundation i färgerna 10 (vinter) och 30 (sommar), som jag blandar om jag vill ha en "medelnyans". 
 
 
Både Exuviance produkter (hela rutinen) och bytet till Dior's foundation har gjort så mycket bra för min hud (och mycket dyrt för min plånbok). Huden håller sig till och med finare om jag sminkar mig varje dag, än om jag låter den gå fri - så helt osminkad går jag max två dagar i rad, annars börjar det ploppa fram skit.. ;)
 
Jag har fortfarande ärr kvar på kinderna och får "småprickar" lite här och var, men det är sånt som är lätt att sminka över och som inte syns så mycket - och framför allt så känns det inte som de där elaka vulkanerna som bara bultade i fejan för något år sedan - gärna typ tre, fyra stycken på samma gång.. Usch. Jag är så glad att jag slipper den där smärtan dagarna i ända.. år efter år.. Tänk att det faktiskt kunde gå bort!
 
Sen har jag också en vecka i månaden när det fuckar ur ändå.. Men det får jag leva med.. #FuckMens
 
 
 
26 kommentarer