full screen header

Påskdagen på konstrunda

Fotade med Sony RX1


Påsk innebär konstrunda för familjen Kero.
När jag berättar det så brukar jag få lite blandade reaktioner. Från "Åh mysigt" till typ "Öh.. okej, förlåt men det låter dötråkigt..", haha. Det är faktiskt jättemysigt, men kanske mest för att det inte är hundra procent fokus på tavlorna hela tiden. Jag tycker om hela grejen runt omkring; fint väder, vårkänslor, massor av fotografering, fika, lantbutiker och såklart att vara med familjen. 
 
Nu ligger jag på sängen och har ett typiskt happy moment:
Uppbackad av en drös med kuddar... syrran sitter vid skrivbordet.. jag tittar på när solen sakta går ned bakom gardinen, samtidigt som Game of Thrones-musiken dundrar i högtalarna. För idag är det PREMIÄR av tredje säsongen! OMG! Det betyder att det inte är långt kvar innan jag får se... Som vi längtat!!!
 
Har ni någon påsktradition förresten?
36 kommentarer

Påskafton, blomsterhandel & svartvit promenad

Fotade med Sony RX1
 
 
Alltså jag älskar verkligen Påsken!
Det är alltid soligt och mysigt och jag är alltid så himla glad! Idag var jag och mamma till blomsterhandeln - mamma skulle göra ett arrangemang i kruka att ge bort och jag skulle köpa snittblommor till mitt nystädade rum. Men det blev inga snittblommor, för jag hittade inte något som föll mig i smaken... men de har ju så himla fina inredningsbrejer i blomsterbutiker!! Ååååh, blev helt fast! Köpte dock bara några minirosor, som jag ska göra ett ros-diadem av, resten fick bli inspiration inför flytten till min lägenhet. Lär åka tillbaka då, för det fanns massor av saker jag ville ha, men jag ville inte köpa någon förrän jag var säker på att de skulle passa :)

Hoppas att ni har det riktigt mysigt! Här kommer en Glad Påsk-repris från förra året... ;)
24 kommentarer

Långfredagen i Skövde

Fotade med Sony RX1
 
 
Nu har jag turnerat runt hela Skaraborg känns det som.
Avnjutit fika på gungande barstolar i skinn (och det var en höjdare!) på Henrys i Lidköping, varit i Skara obviously eftersom jag bor här (haha), funderat över McDonalds med magisk utsikt (för det händer aldrig, right?!) i Falköping och slutligen (igår) pilat igenom affärer och provat huvudbonader och ätit på en awesome restaurang (Mamma Mia - som jag inte hade en aning om att den låg där den låg) i Skövde.

Jag tycker nog bäst om Lidköping, bara för att den staden är så mysig. Men Skövde har alltid varit stan man åker till när man vill göra någonting. Kommer så väl ihåg de gånger jag och HP tog bussen dit för att shoppa och det kändes så stort på något sätt, för det var alltid inför stora grejer som skolstarten eller något disco (haha). En speciell gång jag kommer ihåg var inför skolstarten i ettan, när vi hittade varsitt par sneakers (jag ett par röda) som vi var så ivriga på, att vi satte oss direkt utanför Commerce och bytte skor - sen hade vi dem på "insparksdiscot". Omg. Jag gick verkligen i sneakers på fest, skulle aldrig hända..

Oh eller när jag köpte en av alla de där satans Marwin-luvtröjorna som man skulle ha... ååh... haha....
En röd också. Tydligen gillade jag röd, har inget minne av det, men ok... ^^
22 kommentarer