full screen header

En märkbar ökning i antalet bilder

Fotograferade med iPhone 5 och redigerade med appen Afterlight.


Alltså jag älskar min nya iPhone - skärpan är fenomenal i jämförelse med den gamla!
Det har blivit så mycket roligare att posta bilder på Instagram nu... Under juli månad har jag hunnit lägga upp 45 bilder - det är en jädra stor skillnad mot början på året, speciellt mars månad, då jag bara postade 3 bilder. TRE bilder. Haha. Amazing...
 
Kan verkligen rekommendera appen Afterlight också.. helt sinnessjuk - den har verkligen allt man kan önska sig av bildredigering. Sitter och leker i den dagligen, även om jag inte har några direkt snygga bilder att fixa.. ;) Den enda appen jag använder utöver den är Snapseed - eftersom man kan göra selektiva ljusändringar, vilket är helt underbart när man tar miljöbilder med maffiga himlar (brukar ta bilder där himlen framträder och marken är något för mörk, sedan lättar jag upp de mörka partierna i Snapseed och fortsätter sedan i Afterlight). Så det är två heta tips från fotonörden.
 
Detta är för övrigt Behind The Scenes-bilder från den här fina sommarkvällen! :)
31 kommentarer

Holy crap en häst?!

 
 
 
Det är inte varje dag man har med en häst när man fotar outfitbilder, right? ;)
Så nu undrar ni väl vad sjuttsingen hästen gör på en av mina bilder.. och mitt i vattnet dessutom.. haha.. Jo! Det var nämligen så att min syster var ute och fotograferade Sofia (som vi också fotade för ett år sedan vid vattenfallet) och jag var där med mamma och pappa för att ta ett kvällsbad.. och då - innan jag bytt om till badkläder och medan jag fotade lite bilder till bloggen (se nedan), så frågade Sofia om jag ville ha en häst med på bilderna. Och det ville jag ju såklart! ;)
 
Även om jag höll på med trav fram tills jag var typ tretton, så är jag lite smått hästrädd. Eller ja, rädd kanske är lite att ta i, men jag har verkligen respekt för sånna här stora hästar - de jag höll på med var ju bara ponnys.. och det var väldigt länge sedan! Men ja, det var kul! ;D
 
Klänning från Indiska och ringar köpta på Hova Riddarvecka. Resten är köpt för över ett år sedan :)
 
 
 
 
Canon EOS 5d mark II + Canon EF 35/2,0 IS USM.
39 kommentarer

Ny bloggdesign!

Tryck F5 (och eventuellt avvakta...).
Den här gången har jag inte gjort hela förändringen på en gång, utan uppdaterat bloggdesignen lite allt eftersom. Headerbild och profilbild har till exempel skiftat ett antal gånger under året, som ni säkert märkt. För några veckor sedan ändrade jag också rubrikens utseende i varje inlägg, så att det blev lite mer cleant - och idag har jag justerat hela den översta menyn. Ville att den skulle bli mindre "slafsig" och mer clean, precis som resten av designen, så jag tog tillbaka mouseovern, som jag kört med ganska mycket genom åren.
 
Var faktiskt lite rädd för att skaffa ikoner istället för att skriva ut tex Twitter och Facebook - det kändes liksom som att man skulle missa det lättare då. Men nu känner jag bara att det blev så mycket renare. Gillar det!
 
Vad tycker ni? Kolla också förra bloggdesignen, som jag gjorde för ett år sedan :)
 
 
 
71 kommentarer