full screen header

Morgon från ett tåg

iPhone 4 + AfterGlow

Jag älskar att åka tåg.
Tycker att det är så mysigt att höra det där lite bankande, kluckande ljudet. Att sitta och titta ut genom fönstret, medan landskapet driver förbi. Och att känna hur solen blinkar mot mig, där bakom träden. Helst ska sätet bredvid vara ledigt.

Det har varit två perfekta mornar i rad nu. De har haft allt som jag kunnat önska från en februaridag: Snötäckta fält, frostade träd och en stor, brandgul sol, som reser sig ur den tjocka dimman.
Finns bara ett ord: Wow.

Håll tummarna för att det blir lika fint imorgon? För jag hade nämligen tänkt att kliva upp 06.00 på min lediga dag, bara för att få den perfekta bilden, som ropade efter mig både igår och idag.
 
28 kommentarer

Världens bästa syster

Samtliga bilder tagna med Sony RX1. Skärpedjupet är verkligen amazing!

Det bästa med att bo hemma igen är att ha min syster under samma tak.
Hon är seriöst världens bästa syster och min bästa vän. När jag sa det till henne så rapade hon mig rakt i ansiktet. Äkta kärlek.. haha. Men vi har så himla kul ihop (det har väl knappast någon undgått?) och även den tristaste dagen kan bli awesome! Som den här dagen till exempel... i söndags... när vi egentligen bara fotade lite, handlade, käkade pizza och låg och surfade i mitt sovrum. Hon är bäst, den där Hanna. <3
70 kommentarer

Paljettjackan

Kavaj & blus från H&M. Halsband & armband från Gina Tricot. Ring, brallor & skor är gamla som gatan ;)
 
 
Alltså den där paljettjackan.
Jag ville ha något pangbombang till plåtningen igår och blev superglad när jag hittade den på H&M. Sen vet jag inte vad som hände...Eller jo kanske... jag insåg att den var grymt fotogenisk... och sen tänkte jag på när jag kollade på Trinny och Susannah sist; att de sa att svenskar är fega när det kommer till paljetter. Kanske. Men inte jag! Så nu behåller jag den. Lär bli ett antal paljettbilder på bloggen framöver.. har en hel drös som väntar redan... ;)

Kolla in syrrans blogg för fortsättning på denna.. fota-glitter-i-solnedgången-förljetong... ^^
82 kommentarer