full screen header

En massa sommar som ni inte sett

Varför känns det som att sommaren redan är över?
Kanske för att jag har börjat frysa om fötterna, så att jag inte kan gå barfota dygnet runt längre. Kanske för att det är så kallt i sovrummet när jag har haft öppet hela natten, att jag måste vira in mig som en kokong i täcket. Kanske för att benen knottrar sig när jag är barbent ute och solen går i moln. Kanske för att det blåser mer. Kanske för att skolorna har börjat och träden börjat gulna. Kanske för att det märks att kvällarna blivit mörkare.
 
Men jag kommer att totalvägra ett par veckor till.
När jag jobbade på posten så var det typ tävling om vem som klarade att cykla i kortbyxor längst in på hösten/vintern. Katrin vann alltid, för hon hade kortbyxor året runt - även i den allra värsta snöstormen! Wow. Och där stod man själv som en mumie iförd vinterkläder size 42. Haha. Så, jag kommer posten-vägra hösten med mina bara ben, trots att huden knottrar sig. Får väl helt enkelt börja med Converse och strumpor i stället för sandaler, så ska det nog gå vägen..
 
Här kommer lite sommar! :D
 
 
 
"Köpa glass!!". 27 juli - förmodligen sommarens absolut varmaste dag. Guuud vad jag svettades!
 
Här har vi safthållaren Lauren (låren), går att få gratis även utanför IKEA.
 
Vackra svenska sommarvägar <3
 
Mamma med en bok i utesoffan = en vanlig syn.
 
Plocka jordgubbar och stiga upp tidigt för att beskåda soluppgångens prakt.
 
Syrrans nya haircut i solnedgången på en äng...
 
Dimman efter ett sent kvällsbad.
 
Den mest fantastiska solnedgången, varmt sommarvatten och miljoner fotografier.
 
Spontant kvällsdopp med syrran.
 
Efter ett av många bad...
 
Mys i utesoffan = min favoritplats denna sommar.
 
Knäpp katt i magiskt kvällsljus...
62 kommentarer

Mitt lilla hjärta

Testar att mobilblogga för första gången!
Har ingen aning om hur det kommer att bli, så kanske får justera lite i efterhand ;) Jag är i alla fall på väg till Göteborg en snabbis, väldigt spontant. Märkte nämligen att min Blogawardsklänning inte var hel, så måste byta den - och ja, naturligtvis köpte jag den i en butik som inte finns i krokarna... Ehh..

Här kommer också två bilder på min gullegris som blivit väldigt stor och lurvig sedan vi köpte honom - så himla mysigt! Finns inte ord för hur mycket jag älskar mitt lilla fyrbenta barn :)iPhone 5 + Afterlight

36 kommentarer

Sommarens bästa II - Ballerina

Mina fina vita ballerina har sett sina bästa dagar och jag är så ledsen!
De är verkligen mina absoluta favoriter och jag önskar att de kunde hålla för evigt. Köpte dem för typ 149:- på Skopunkten ifjol och har gått med dem så gott som varje dag den här sommaren och även förra.. när de var nya och fräscha. Hoppades att de skulle säljas i år igen, men inte...
 
Nu har hålen längs hela sidorna spruckit upp och sulan i ena skon har rullat upp sig. Men jag tänker använda dem ända till de ramlar av foten. Sådeså!
 
Om ni ser några liknande någonstans, som ni tror att jag skulle gilla, så tipsa gärna! :D
 
 
 
28 kommentarer