full screen header

Framkallat Instagram-bilder

 
 
Woah! Kolla, första brevet i min nya brevlåda, till min nya adress!
Inte illa pinkat tycker jag; man brukar ju bara få en massa tråkiga brev (läs: räkninar) hela tiden, men här glädjs jag istället åt en packe snyggt framkallade Instagram-bilder som jag har beställt! Åtta stora (21x21cm) och tjugosju mindre (15x15cm) väl utvalda bilder blev det. Var ju hur svårt som helst att välja bland alla mina närmare 800 foton... haha..
 
Tyckte att det blev riktigt snyggt faktiskt! Jag menar.. Instagrambilder är ju inte särskilt högupplösta... Enkelt var det också, man bara loggar in på sitt konto, så får man upp alla sina bilder och kan klicka i och ur.
Tumme upp till instabild.se!

Så, vad ska jag göra med dessa nu då? En Instavägg à la HejaInternet eller Instagramfotoalbum?! Lutar åt det senare, även om några kommer att gå en omväg förbi kylskåpet.. På utsidan alltså ;)
47 kommentarer

Utelåst efter flyttkaos + smygtitt på lägenheten

Ja, så här såg alltså min lägenhet ut, sett från hallen, just som vi slängt in alla saker :)

 
Oh man! vad trött man kan vara!
Hela gårdagen gick åt till att flytta. Vi slängde ihop hela flickrummet i ett nafs (hittade bla. köttbuljong och en pekande vante), kutade runt på IKEA och sen fick jag åtta-armad hjälp att få ordning på allting. När alla hade gått kom glädjeruset och jag visste knappt vart jag skulle ta vägen, så exalterad var jag.
EGEN LÄGENHET LIKSOM!!!! Det är faktiskt helt fantastiskt!!! Flippade på twitter ett par gånger innan jag slutligen somnade i min nyinköpta säng.
 
Idag vaknade jag upp med insikten att jag från och med nu har sovmorgon minst två timmar varje morgon. Aldrig mer stiga upp klockan fem! Ååååh... Efter jobbet drog jag och storhandlade, så nu har jag lite mer mat och sånt där allmänt tjafs som man måste ha... Så jäkla tråkigt... plastpåsar, tvättmedel, bakplåtspapper, schampoo och sån skit. Mataffärshandlat för ett och fem på två dagar känns ju stabilt...!
 
Sen hände det som inte fick hända. Jag hade kånkat upp sjuttioelva matkassar, ett diskställ, diverse kläder och papper och sedan stoppade jag nyckeln i låset och den.... Satt fast. Gick inte att rubba. Ägnade ca tio minuter åt att bättra på paniken, innan jag ringde en kollega från Scandinavian Photo som bor på andra sidan gårdsplanen och han kom över. Det gick inte bättre för honom så efter ytterligare tjugo minuter kan ni ju gissa var min panik var någonstans. Jag ville gråta och funderade på om man skulle vara tvungna att bryta upp dörren bara för det här. Och då har jag bara bott i lägenheten i 24h - klass. Men så när jag står där och tror att jag är utelåst förevigt, så... klick.... orkade nyckeln plötsligt runt och dörren gick upp. WOOOAH!

Snipp snapp snut, så var sagan slut. Och Elin jävligt glad..
Nä vet ni vad, nu ska jag sortera lite papper och sedan släcka lampan. Ni får se mer imorgon! :D
30 kommentarer

Anmäl dig till modellfotograferingen!Äntligen är det dags att anmäla sig till modellfotograferingen som hålls i samband med fototräffen 15-16 juni. Här får ni chansen att fota modeller i olika teman som blivit sminkade av make up arister från NYX Cosmetics (som även finns på facebook). Vi som håller i träffen kommer finnas till hands under dagen för att ge tips. :)

Info om anmälan:
- Det är begränsat antal platser, endast 30 stycken. Först till kvarn!
- Om ni planerar att gå flera vänner ihop och vill hamna i samma fotogrupp - fyll i "övrigt"-boxen med personernas namn ni vill hamna med. Vi kan inte lova något, men vi försöker se till era önskemål.
- Ni kommer få ett mail om ni fått en plats eller ej.
- Var säkra på att ni kan komma, uteblivna platser är bara tråkigt när det är många som vill gå.
- Anmälan görs här.

Info om modellfotograferingen:
- Datum: 15 juni kl. 13-17.
- Workshopen är helt gratis och alla får komma, oavsett kamera, ålder och erfarenhet!
- Ta med fika så sitter vi ner tillsammans efteråt och pratar en stund.

Gilla oss på facebook för att hänga med i dom senaste uppdateringarna!

15 kommentarer