full screen header

Sarah Eckardt I

Modell: Sarah Eckardt, Makeup: Anna Lindström, Foto: Jag
Utrustning: Canon EOS 5d Mark II + Canon EF 50/1,4 USM + Reflexskärm silver
Inställningar: s1/1250, f/1,6 & ISO100
 

Här är de första bilderna från fotograferingen i Stockholm!
Ljuset var så perfekt den dagen! Rooooar! Jag har två bilder till redigerade och fler ska det bli. Men nu är jag i Skara och har världens huvudvärk, för jag har inte legat så bra när jag sovit.. aja, ska hoppa i duschen, klä på mig, invänta min syster och sedan antar jag att det blir lite äventyr. Vi får se.
45 kommentarer

Muppigt med självporträtt uteJag bor väldigt centralt i Jönköping, så det där med att gå ut en snabbis och fota självporträtt är inte alltid så lätt. I alla fall inte om man är som jag och tycker det är obehagligt att bli utstirrad. Hittills har jag fotat självporträtt utomhus tre gånger. Första gången var det 15 minusgrader och jag höll på att frysa fingrarna av mig för jag hade inga vantar, men folk höll sig i alla fall inne.. haha. Andra gången stod jag intill cykel- och promenadleden som går längs Vättern, vilket kanske inte var det bästa valet eftersom rätt många passerar där... i alla fall en fin och varm dag som det var den dagen. Tredje gången var nu i helgen.

Det jobbigaste är typ i början när man går fram och tillbaka var femte sekund för att kolla så att avståndet och inställningarna blir rätt. Och när man ska göra första posen. Inte för överdrivet så att det ser nördigt ut, men inte för lite så att det ser stelt ut på bild... ;)

Aja. Jag har fått tillbaka mitt minneskort som jag glömde i Stockholm idag - överlycklig!!
Så nu ikväll sitter jag och redigerar för brinnande livet! Bilder kommer upp när modellen godkänt dem :)
47 kommentarer

Blogg.se's iPhone App!!Som jag har längtat! Äntligen har Blogg.se's iPhone App lanserats!
Har inte hunnit testa den ordentligt än, men det verkar smidigt att både blogga själv, läsa andras bloggar, kolla kommentarer, blogg.se's startsida och sånt där't. Jag ska testa blogga från appen någon dag här framöver tänkte jag och se hur bilden man laddar upp blir (det viktigaste!) ;)

Appen laddar ni ner gratis som vanligt genom AppStore - bara att söka på Blogg.se.
54 kommentarer