full screen header

Designpyssel på alla hållImorgon är det den 1 november.
Jag hade satt det som deadline för min nya bloggdesign och hemsida, men ligger efter på båda, så vi får se hur det blir. Prioriterar dock min hemsida, så jag hoppas verkligen att jag får ordning på wordpress i eftermiddag...
Ahggg.. ni fattar inte vilket problem det är varje gång. Det verkar säkert som att det går jättesmidigt för mig att byta bloggdesign osv. men sanningen är att jag river mitt hår och ägnar DAGAR åt att försöka få fram ett resultat som jag är nöjd med. Haha. Jaja, jag måste ha en hemsida iaf, så i värsta fall får det bli simpelt och vitt... ;)

På tal om design:
Om ni missat det så har blogg.se just nu en tävling där man kan vinna Photoshop CS5, Lightroom 3 eller Elements 10 genom att desgina ett nytt bloggtema - rolig tävling, grymt pris! Tänkte att någon kanske ville delta? :)

Translation: I'm still working with my blog design, and now also with my professional homepage.. puh.. more work to do.. and less time. Like always ;) I hope I'll finish at least one of them tonight, but well.. time will tell.
89 kommentarer

Day Fotografi Fotostudio

Idag har jag varit i grymma fotografen Sara Landstedt's fotostudio - det var som att stiga in i himmelriket när man öppnade dörren. Tror inte jag behöver säga att jag är avis och också vill ha en dagsljusstudio?? ;)Kristina, som jobbar på samma avdelning som mig på Scandinavian Photo, har startat Fröken Grön och ska börja arbeta halvtid med Yogamassage och kostrådgivning på en salong i stan, så hon behövde lite foton och film till sin hemsida, vilket vi skulle fixa idag. Med oss hade vi vår kollega Christian.
Vi är sjukt nöjda med resultatet och det mesta tack vare att vi fick låna Saras studio - jag är så tacksam Sara! :)

Kolla in Saras bilder på www.dayfotografi.se.Translate / Today we arranged a photoshoot and recorded a commercial for Fröken Grön. We borrowed very talented Sara Landstedt's (Day Fotografi) photo studio for a few hours and I'm so happy with the result! :)
46 kommentarer

Tapetjakt med Miss Bol-Wee-Dee

Min fina vän Pernilla har gått och köpt hus, så idag var vi och tittade på tapeter!
Jag blev minst sagt sugen på att fly vår hyresrätt och tapetsera lite själv!
Den jobbigaste/roligaste händelsen idag var när jag fastnade i en klänning inne på Vero Moda. Då var jag tacksam att Pernilla var med och kunde dra av den - shoppar annars för det mesta själv, så det hade kunnat sluta lite pinsamt... ;)

Translate / I've spent this saturday with my friend Pernilla. She and her boyfriend have bought a house and we were looking for some nice wallpapers. Afterwards, during a shopping trip, I got stuck in a dress and couldn't get out of it myself... Embarrassing... And I promise.. It was my size... ;)
32 kommentarer