full screen header

Pipblogg från Longboard

55 kommentarer

Sacred Worlds, Drakar & Sådant
Här får ni ett inhopp i den bästa delen av min nya favoritlåt.
Sacred Worlds med Blind Guardian. Så sjukt storslagen och fantastisk.Jag tänkte att detta inlägg skulle bli som vilket annat ytligt påhitt som helst, men jag är inte riktigt på humör för det just nu. Det känns helt ovässentligt att babbla om smycken och shopping när mitt huvud rör sig i de banor det gör idag. Svårt att förklara, men jag skulle lätt kunna sätta mig ner och författa värsta novellen om det förflutna, om framtid eller kanske till och med om sådant som inte ens finns.
Tillägg: Sitter och berättar en saga för mina followers på Twitter ;)

Om någon bröt sig in i mitt huvud nu så skulle det se väldigt stökigt ut. Jag har nämligen rivit ut och gått igenom allt som är lagrat där inne. Får sortera upp det på hyllorna igen när jag kommer hem...
29 kommentarer

Goldeneye & Goldenears


Foton tagna med Sony Nex-5 + 18-55/3,5-5,6 standardoptik.

Kolla de här jättesöta ugglorna som jag adopterade när jag var inne på Gina Tricot igår!

Är de inte hur gulliga som helst? Haha. Jag tror att de har ändrat min syn på guld också. Jag gillade inte guld alls innan och har typ aldrig burit något i guld någonsin... men nu känns det verkligen som att jag passar jättebra i det! Det ser typ ut som de har samma färg som mina ögon ibland... Så det ska jag säga.. Jag har inte bruna ögon och inte gröna ögon - jag har guldiga ögon! ;)

Oohh... Goldeneye....
14 kommentarer