full screen header

Det där med kost och kronisk lathet

Visst det kanske inte syns, men det känns!
Problemet med mig är inte vad jag äter (det som är gott är bra!), utan hur jag äter.


Ärligt. Det är jag som lever efter mottot "Du kan bara du vill". Så visst kan jag! Men vill jag?
Jag har ju skrivit ett antal inlägg det senaste halvåret om hur mycket jag ska ändra på min livsstil. Men så har det inte hänt någonting. Jag vet inte vad det är med mig, hur svårt kan det vara?! Jag har inte ens satt några höga mål. Inte den här gången i alla fall.
Visst, det var väl en aning naivt att tro att jag skulle klara mig på morötter och knäckebröd istället för godis. Man måste ju försöka vara lite... realistisk....

Saker som måste ändras:
- Äta oftare!!
- Äta mindre hämtmat och laga mer mat
(Jag är svag för kebab. Men framför allt lat)
- Sluta käka chips/godis/fika/glass varje dag!!
(Det räcker väl att ösa i sig en 300-gram'are fredag och lördag kväll?)
- Träna

Problemet med mig är att jag är så fruktansvärt lat. Jag orkar inte laga mat. Jag orkar inte resa mig ur datorstolen. Jag orkar knappt gå till Ica som är typ 5min promenad bort! Skärpning! Det jag däremot orkar är att springa till macken och köpa ostbågar klockan 23 på kvällen. Otroligt.
82 kommentarer

Wallet

Plånbok från Chique.se! Den verkar ha tagit slut nu, vilket flyt att jag hann beställa den.

Ibland blir det inte som man förväntat sig, därav uteblivet bloggande.
Jag har levt typ i exil i helgen. Min mobil vägrar samarbeta, så jag har varken kunnat ringa eller ta emot samtal på en vecka nu. Dessutom har vi kastat ut hemtelefonen, så ingen kan få tag på mig annat än via sms. Bökigt. Aja. Jag ska in till Telenor i veckan förhoppningsvis, då det vankas nyheter. Så då ska jag gnälla lite ;)

Vad har ni gjort medan jag varit borta? ;)
30 kommentarer

Behind The Scenes & Photoshopkurs


Så här såg det ut när jag fotade produktfoto förra veckan på jobbet.
Idag håller vi på med de sista förberedelserna för en grundkurs i Photoshop Elements som jag och Kristina ska hålla ikväll. Lite nervöst förstås, eftersom jag alltid mått dåligt över att prata inför folk, men det har känts bra hittills... hm...
Nu har jag lunch och ska sätta i mig min matlåda dom består av sås, med lite kyckling och ris. Snarare soppa nästan.. haha. Mm. Men det är så jag gillar. Jag slickade till och med tallriken igår efter att vi ätit det hemma. Det är mormor som har lärt mig denna olat ;P Men man kan ju inte spilla en massa god sås bara sådär!

Magen kurrar, måste dra... tjarrråå!
46 kommentarer