full screen header

Carro and the RedtottsFör en vecka sedan åt jag frukost ute med Carro och Cilla, som jag nämnde!
Jag kunde inte välja bland bilderna, så det fick bli en finfin animation... haha. Vi skrattade och hoppade och skrek. Och Jönköpingsborna som njöt av morgonsolen ute vid Piren, undrade nog vilken turistbuss vi kommit med.

Är vi inte snygga? Haha.
Vill ni också göra en animation, så har jag skrivit ett inlägg om det här :)
34 kommentarer

FrisörImorgon ska jag gå till frisören för första gången på typ...
Hundra år eller något. Jag går inte till frisörer. Mamma toppar mitt hår ibland.
Jag ska färga håret och göra en Keratinbehandling på Nikita Hair. Båda ska bli spännande att se resultatet på. Färgningen kanske inte låter så kul, men faktum är att jag inte fått till min röda nyans ordentligt på sista tiden. Jag tonar alltid (med Schwarzkopf Countrycolors nr58), i början blev det jättebra för jag hade färgat det brunt innan, så toningen la sig bra. Men nu har så mycket av mitt blonda hår växt ut under, att jag blir rödblond i nyllet när jag tonar det. Inte som jag tänkt mig riktigt... ;)

Aja, sovdags. Godnatt! :)
32 kommentarer

Look who's back!Det är flera som noterat att jag fotograferat en hel del med en massa kameror...

Canon EOS 1d Mark IV, Canon EOS 50d, Canon EOS 60d och en snabbis med Canon EOS 7d. Man får ju passa på att testa lite olika när man ändå är igång... Ja varför då... Som ni kanske minns så gick displayen på min kamera sönder och nu har den vart inne på reparation olovligt länge, men jag har klarat mig bra och nu är han äntligen frisk! Och jag har saknat min älskling så! (Jag daltar med min kamera som en annan daltar med sina ungar...)

Åh jag är så glad så glad så glaaad :D
30 kommentarer