full screen header

Om er. Till er.

Det är oförståeligt ibland förstår ni.
Det är fortfarande svårt att inse vidden av hela det här fenomenet som kallas blogg.
Jag ser på statistiksiffrorna hur ni ökar i antal. Jag ser hur många som är inne varje dag, men det går ändå inte att förstå. När jag träffar er blir jag helt ställd. För varje siffra motsvarar ju faktiskt en människa.
Jag önskar att jag kunde träffa er alla på en gång och krama er. Ni betyder väldigt mycket för mig och även fast jag kanske inte visar det som jag borde, så hoppas jag att ni vet det. Jag önskar att jag kunde visa alla er raringar som stöttar mig, hur mycket ni hjälpt mig under dessa år...

Jag önskar att jag kunde träffa er mer. Jag mår så bra när jag får träffa er och prata med er. Se hur ni också glittrar när ni håller i era kameror. Få ett ansikte till alla namn.

Den här uppmärksamheten är jag inte van vid. Det har blivit till min vardag, men ändå har jag inte vant mig. Jag bloggar varje dag som om jag aldrig gjort någonting annat och jag läser era kommentarer som om de alltid funnits där, men ändå finns det något som hela tiden förvånar mig. Någonting som hela tiden bubblar inom mig och glädjer mig, för det är så ofattbart.
Jag har vunnit pris, herregud. Fattar du, Elin? Nä....
Jag fattar inte.

Det måste vara någon dröm eller något.
Även fast bloggandet inte är en dans på rosor, så är det ändå "!#"% awesome!!!
I love you!
91 kommentarer

Mitt älskade Jönköping!

Här är skinnjackan jag köpte i Göteborg, den är från Pepper. Sjal från H&M.


I eftermiddag ringde Carro (som var med i Göteborg) och undrade om jag ville hänga med ut och gå runt Munksjön. Så vi drog ut och pratade om allt mellan himmel och jord, bland annat om Jönköping.

Jag älskar den här stan!
De som är födda och uppväxta här kan inte fatta hur jag kan vara så lyrisk, men det kan jag! Haha... (konstigt att jag kan fatta det va...). Det är en underbar stan. Mysig. Livlig, ständigt växande (se bara va de bygger på bilden.. hehe). Stort men inte för stort. Mycket vatten, berg... Nära till vacker natur... Och när man åker hit, från vilket håll man än kommer, så hinner man betrakta stan på avstånd... antingen nere i dalen, eller på andra sidan vattnet... Jag får alltid ett pirr i magen när jag ser alla husen närma sig. Finally home.. Det bästa är när man kommer uppifrån och tittar ner på Jönköping som ligger och lyser i strålarna från den nedgående solen... Oooh...
För tre år sedan hade jag ingenting här. Nu har jag allting här.
Och jag är tacksam att jag kom hit, så många människor jag träffat som kommit att betyda mycket för mig.

Livet är bra härligt att leva alltså...
56 kommentarer

Facebook!Nu börjar jag närma mig 1000 fans/gilla på facebook!
Helt otroligt kul ju! Det ska jag fira med en tävling på Facebook den dagen jag uppnått antalet.
Hoppas ni går med om ni inte redan är med? ;)

Gilla Nevnarien på facebook här! ]
20 kommentarer