full screen header

Humor??Det finns ju så kallade "humoristiska ejreklam-skyltar".
En jag delar ut till har till exempel en lapp där det står "EJ REKLAM.... men...." och så en massa trams efter om att man (till exempel) kan ge det till grannen eller vika det till en rolig pappersfigur och hänga upp det i taket.... vilket var rätt kul att läsa...

Men den på bilden ovan. Jag fattar inte ritkigt det roliga i det hela?
Innan han satte upp lappen så hade han ingen lapp alls, så då får han väl skylla sig själv om han får reklam. Det är liksom inte mitt (eller någon annans som går där) fel, jag gör bara mitt jobb. Som jag ens vill dela ut den jävla reklamen?

Nä ta dig i arslet...
109 kommentarer
linda

Läs punkterna här ovan, där finns svar på de flesta av era frågor.

Camilla

Jag tänker... ölmage och nätbrynja.

Och handen i byxorna à la Al Bundy.

S

Sånt är bara drygt..

L i n n [ s a i k ]

Ganska otrevligt att ens göra en sådan skylt. Brevbärare är inget annat än människor, och som du sa - ni gör bara ert jobb.

G I L R A E N

Vi har en som det står om skogsskövling osv. Mjiljöfreak som jag är. :P

Frida

blä för sånt!och kan inte du skriva ett inlägg om hur du gjorde för att dela upp menyn som du har? det lari skrev fungerar inte för mej. :)

Christin M [ FOTOBLOGG ]

Haha vissa personer här i världen är bra dumma ;)

Senna

Det är otroligt vilka människor det finns. Man behöver inte vara otrevlig för att få något sagt!

FINA

nä det där är inte schysst..

edd

haha du borde ha lagt i reklam iallafall ;)

Emilia

Fy fan vad tråkigt & elakt. Ingen humor alls. Min pappa - som är brevbärare - skulle dragit bort lappen elr plingat på och slått ner personen, haha! xD

Sara

sv: haha, ja. men det drabbar mig nästan varenda gång, så jag tror snart jag slutar skriva "kul"?

menne, ibland kan det väl vara rätt kul xD host host

Linnea

Nä jag håller med, det där var ju inte ett dugg kul..

Frida

Okej, jag förstår:/

men kan du inte berätta vilken hemsida du hämtade kodningen ifrån? :-)

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Svar: Ja men det är ju SÅÅÅÅÅÅ trist och störande :O Folk är ju verkligen despreata =/

Louise

På en tvärgata till där vi bor finns en skylt med texten: "Reklam, JA tack". Skrattar varje gång jag går förbi, för tänk om brevbäraren blir helt förvirrad och inte läser ordentligt och struntar i att lägga i reklam för att det ser ut att stå Nej tack... :Pmen den där var bara otrevlig.

emsie

Onödigt! :(

Anonym

hej. kickar in hos dig / lizzy

lovisa

usch de va inget kul skämt faktiskt.

Hanna

Bloppis på min sida, skynda och fynda! :)

Emma

Helt enkelt en sorlig person som tror han (hon?) är rolig ..

Nexa

Det där med lappar på dörren har jag insikt i eftersom jag själv varit tidningsbud i många år. Folk är alltifrån roliga till elaka, men ser jag en lapp så får de inget. Något som vissa härsknat till över, eftersom de VILL ha en gratis dagstidning en gång i månaden. Snålisar!

Själv har jag en korkad brevis, som inte är läskunnig. Dels får grannen all vår post, dels får vi massor av reklam TROTS lapp med instruktioner; "Ingen reklam tack. Detta inkluderar även s k totalutdelning av dagstidning, och postens reklam, med eller utan direkt adressering."

Hur svårbegriplig var den liksom? SUCK.

/Nexa

John

haha den skylten var lite små rolig! :)

A R E D H E L

Tycker du ska skriva något på en lapp pch lägga ner där i :P haha då kan han fan gå och kalla sej själv för negerjävel eller nått ^^

Elin

Hej!

Jag såg dig idag tillsammans med Erik på Ica Maxi, han hade en gul t-shirt med nummer 68 på ryggen. Jag blev helt till mig, det var roligt att se dig i verkligheten. Dina skor var riktigt snygga! Visste inte om jag skulle gå fram och säga nåt, jag menar, då är du ju inte bloggaren Nevnarien, utan Elin. Men det var kul att se dig :)

Kram!

Elin

Hej!

Jag såg dig idag tillsammans med Erik på Ica Maxi, han hade en gul t-shirt med nummer 68 på ryggen. Jag blev helt till mig, det var roligt att se dig i verkligheten. Dina skor var riktigt snygga! Visste inte om jag skulle gå fram och säga nåt, jag menar, då är du ju inte bloggaren Nevnarien, utan Elin. Men det var kul att se dig :)

Kram!

(Jag skrev fel bloggadress i min förra kommentar)

Kes

Folk är så sjukt otacksamma! Mitt första jobb var att dela ut lokaltidningen på helgen, kanske var jag 13 år. En dag kom en man och skällde ut mig på grund av att jag lagt en i hans brevlåda trots att han ej hade skylt eller liknande. Det fick mig att sluta dela ut tidningar för jag blev så rädd och ledsen.

tiindra

En fråga från mig om foto igen...

det finns en mätare under slutartid och bländare -1- +2....använder du dig av den eller har du lärt dig tex att är det lite kvällsol så ska man ha den och den bländaren och slutaren..

Som du förstår så har jag lite svårt med detta :0)...

för står den över mittlinjen så blir bilderna överexponerade och tvärtom...

Funderingen är om man kan ha den till hjälp eller ska man försöka lära sig nuffrorna utantill....

Du svara som sagt när/om du har tid...

Det är så fint väder nu så man sitter knappt vid datorn och du får säkert många, många frågor...

Frida

haha, antog det. duktig som du är! :)

Tilda

Tycker alla människor borde ha "ej-reklam-skyltar" för jag hatar den förbannade reklamen! Speciellt när den bara åker omkring i bilen och alla blad åker ur själva lägget.

Men det behöver ju vara otrevliga skyltar som denna.

Marie

Jo, några underliga reklamskyltar har man ju sett.Men det finns ju också dörrar det bara finns klistermärken på, typ som en "Hans Scheike att piska är en konst"...Då undrar man vad det är för folk som bor där...

Linda, foto

Ja, det där är faktiskt att gå för långt. Man får stå ut med en del som brevbärare (har jobbat på citymail). Är trött på folk som inte fattar skillnaden mellan adresserad och oadresserad reklam...

Roxanna - kamp efter cancern

Hahaha stackars brevbärare:P

Emelie

jag gjorde ett test på facebook för att se vilken fotobloggare jag var och jag blev dig :P

kan inte du oxå göra det för att se vem du blir?;Phttp://apps.facebook.com/vilkenfotoblahtwmd/quiz/questions?fbfromhash=974866249ae0097c01df5242154bd033&auth_token=3b1d4f88d1b89b77df67fb58e6846d7e&installed=1

Elin [ n e v n a r i e n ]

*EMElIE: Jag har redan gjort det och jag blev mig själv ;D*

victoria - med kameran i handen

det var ju en.. ehm.. snäll skylt..

:P

anneli

Sjukt taskigt det där ju, som att brevbärare skulle lägga ner reklam ändå om det står sådär eller?! är ju snarare pojkvaskarna som tjänar extra pengar på att droppa ner reklam som det där bör gå ut mot..

- | | Carro | | -

Det var inte så kul!

Speciellt när personen inte haft en lapp tidigare om att han inte vill ha reklam..som du skrev...hade man dock haft en lapp i en lång tid och ändå fått reklam så kunde man haft denna lapp.. men fortfarande dålig =Ohoppas du har en trevlig kväll iallafall =)

molly

det är ju inte alltid brevbäraren som delar ut reklamen :P Det kan vara sådanna som vill tjäna lite pengar ju :P

Linda, foto

sv: Haha, känner verkligen igen mig... Många som klagar, tur att det finns undantag! Skulle dela ett stort villaområde en gång, på vägen dit kom det världens regnväder, det verkligen öste ner! Så där fick jag cykla helt genomblöt.. Då kommer det en gubbe cyklandes, stannar vid mig och säger att han tycker jag är gudomlig som kämpar på i det där vädret. Då blir man ganska glad :)

Ctina

haha

själv kör vi med "ingen reklam tack! Då kan ju tjuvarna tro att vi inte är hemma!"

kim

Det där var inte snällt!

Jag delade själv ut post i den stekheta värmen, det är mer krävande än folk tror, och hur ska man orka med sånna där kassa skämt ?

Julia Romo

Hahahaha, det måste vara en sur jävel ;D

MALIN

Jag gillar dig. Du verkar så äkta, handen på hjärtat när jag säger det...

E M M A

haha fett rolig ju :)

Leah

Ibland har det hänt jag fått reklam ändå fast jag har -ingen reklam, tack! skyllt jag vet inte om det beror på posten eller de som delar ut reklam för att tjänar pengar och dom orkar inte åka runt till alla så dom slänger in lite reklam här och var. :S Det är jobbigt!!!

ANNAANNA

Trist med så hårda ord och precis som du säger, som "första skylt2,En kompis till mej hade en vanlig "Nej tack" tidigare å den ignorerade reklamutdelarna så då ritade hon teckning med ett monster med stora vassa tänder och text i stil med: Om du lägger reklam i min brevlåda kan det hända att det här monstret biter dej, det kan jag tycka är lite humor men INTE den fåniga skylten du fotograferat.gabriella

bara för att jävlas med den personen så hade jag stoppat in extra mycket reklam, haha ;)

Elin

Den skylten var inte rolig. Bara otrevlig!

Fridaj

något dryg skylt! Min är mycket finare :D Kolla: http://blogg.fridaj.se/#post39 Den är pärlad! Den har fått hänga kvar nu, mina två första blev snodda/förstörda. grrrr mina två första: http://blogg.fridaj.se/#post4 Puss!

Cecilia

Sånna saker är det bäst att bara ignorera. Eftersom du inte har någon aning om vad tanken bakom är, humor eller bara hat. Ignorera är alltså bästa medicinen.

Pia

Jag är medlem på reklamfritt.se och har satt upp min fina reklamfritt.se-lapp :) Till den fick man en extra lapp med samma utseende och mellan dem satt det fast "Lappa gärna till din granne!" xD HAHA! Så den sitter över min reklamfritt.se numera. Alltså: reklamfritt.se Lappa gärna till din granne!

Elin [ n e v n a r i e n ]

*

*

*

LEAH: Jag skulle aldrig slänga i reklam till dem som inte vill ha det... det är liskom onödigt arbete :P Tar med mig så lite in som möjligt... haha... så jag tror de är dem som delar ut reklam som extra jobb som gör det för att de måste bli av med alltindg - annars har de ju som sagt inte gjort sitt jobb... vilket är jäkligt synd för det är posten som får ta skiten ;)

*

*

*

Pia

För att få texten fetstilt satte jag en stjärna * framför texten som jag ville få fet och en bakom.

Casowa

Den skylten var inte så värst trevlig o__o

Shelley

Nej, det där känns ju bara onödigt..Min kompis hade världens sötaste "Ingen reklam, tack"-skylt som han hade ritat själv, när han bodde i Jönköping. Typ med små hjärtan och så där, haha. :D

catta

Lappen är lite kul faktiskt. Men tänk ochså på att han kanske inte blev "irriterad" för att du lämna post utan han kanske la det där för att han inte vill ha post och hittade den och tyckte den var lite rolig sådär och la den på brevlådan..

Emelie

Heej

jag undrar hur man ändrar på färgen som är under varje inlägg deär man kan trycka på att skriva kommentarer och sånt, som t.ex på din där det står: Publicerat i: Posten, 57 kommentarer, asså hur man ändrar den färgen om du fattar, jag skulle vilja ändra den till en anna färg för att den inte passar alls till min blogg, jag har letat på DDB men inte hittat nåt.

så jag vore jätte glad om du kunde visa/förklara vart man gör de :)

kram

Pernilla

Ska väl som sagt ses som komiskt, men det är väl kanske inte så kul när man ÄR brevbäraren såklart!

amanda

hur får du att texten på headern kommer fram när man håller musen på den? :O .$

Anonym

när jag skulle dela ut reklam en gång gav ja den tidningen alehandla eller ngt :S ? den räknas ju inte som reklam utan som tidning, så fick de sne spel på mig och kom ut ur längenheten och började skika och då var jag 13 år hahaha !Onödigt!www.starcevic.blogg.se

Linn

Min vän har en där det står:

Ingen samhällsinformation tack, men gärna reklam. Den är ju nästan rolig till skillnad från den ovan!

A R E D H E L

haha, gör det då! ;)

A

Jag har själv jobbat som brevbärare och det är sjukt otacksamt och drygt när det är reklamdagar. Vet inte hur det är nu men när jag jobbade så kammade man in reklamen tillsammans med posten. Sedan ändrade man så att man skulle ha en hög bredvid som man plockar ur - är det så idag med? I alla fall, står det inget på dörren så är det inte ditt fel om han får reklam som han inte vill ha. Karljäveln får skylla sig själv! ;)Elin [ n e v n a r i e n ]

*A: Usch vad jobbigt att kamma in, det gör vi bara när det är dubbelt :) Nu har vi de vid sidan om :) Ja jag tycker också det är drygt... det är ju inte så att jag vill dela ut reklamen.. ju mindre in i uppgågarna, desto bättre - så är de ju :)*

PillaVill

Jag tycker han borde tänka på att den där brevbärarjävlen även delar ut hans post...

How I Make $300 a Day Posting Links Online

Cool post, just subscribed.

JULIA

olika typsnitt som du använder till exempel i headern/banern, kommer dom i från Adobe Photoshop CS4? Eller har du något ställa där man laddar ner olika typsnitt? :P

Matilda

Haha, bra sagt där Elin!

Pia

Låter märkligt :S Kanske något du borde skriva om på något forum så kanske någon har ett svar på varför. Blir ju så tydligt och bra med fetstilt i kommentarerna.

Therése

Jag tycker inte att den bilden var ett dugg rolig. Vem fasen har rätt att sätta upp något sånt?

FOTO I NORR - MARIE

Snacka om en knäpp typ som bor där, självklart ska du inte bry dig om det det är toppen att ni brevmän/kvinnor finns annars hade vi inte fått våran post så fint som vi gör och alltid har gjort.

catta

Sv: Jo det är sant. Det är inte direkt någonting man gör för att man vill, springer upp och ner för trapporna och så står det brevbärarjävel.

Jennie

Sjysst att skriva en sådan.Själv har jag skrivit ut en liten remsa med texten♥ Ingen reklam, tack! ♥Exakt sådär med hjärtan också :) Tycker det är lite sötare än en sådan där text...KraM!

Madalena.

"Brevbärarjävel" är väl ändå lite att ta i.

Nelly

Sånt är inte roligt, Bara drygt! :/

Fin blogg btw (: ♥

FINA

Jag är med i en tävling där man kan vinna en Nikon D90 och skulle därför bli jätteglad om du ville rösta på mig.GÖR SÅHÄR

1. Gå in på lottosommar.se

2. Sök på Eva-Lena i sökfältet.

3. Klicka på bilden och rösta.

Micke

Håller med, den första var rolig men den du hade på bilden... not so fun!ha en härlig kväll

Nellie. [ N i v e n a . b l o g g . s e]

Jag tycker du skulle visat vad han hette och sedan skrivit adressen så kunde alla gått dit och lagt sin reklampost i hans brevlåda. :) Som pay-back. ;)

Olivia

Den som du skrev om var rolig, men den på bilden bara dryg!

Olivia

Den som du skrev om var rolig, men den på bilden bara dryg!

J O S E F I N E - fotoblogg & design

kan inte påstå att det finns ngn humor där direkt..

E m m a

Nejmen, gud va dålig stil. Vilken humor? ;oHaha, varje gång du tar upp nånting med brevbärare tänker jag på den där Cliff, som va med i dendär gamla serien Cheers/Skål. XD

fia

Äh, ta det inte så allvarligt. Folk tar så lätt till sig nuförtiden..

Anonym

nämen gud vilka fina bilder du gör :), jag älskar dom :). vilken bra blogg du har :)

marsan

nämen gud vilka fina bilder du gör :), jag älskar dom :). vilken bra blogg du har :)

Linda - det handlar om helheten!

Jag vet inte vart jag ska vända mig.. jag har fått ett streck överst på min blogg som jag inte vill ha där. Hur sjutton får jag bort det?det kom dit när jag fyllde i fältet under inställningar: bloggnamn.

och nu när jag vill ha fältet tomt, dvs inte ha något bloggnamn, så finns det iallfall kvar för fältet måste vara ifyllt, står det! =SPanik o tacksam ifall någon, om inte nevnarien själv vet, kan svara!

Hilda

det där gör ju bara att man blir sugen på att lämna reklam

Rania

Hejsan. Får jag ställa en fråga som har med web/blogdesign att göra?Vad har du använt för kod för dina länkar i din meny?

Jag använde mig av den vanliga;<a href="adress till sidan">namn</a>men det fungerar inte på min blogg :/

Malin

Nej, jag gillar inte heller det där när jag delar ut post. Jag brukar lacka och trycka ner reklam ändå. Bara för att hämnas liksom :P

Ctina

Elin, jag har för mig att du är en riktig simsnörd :)

Har du inte köpt the sims 3 än?Kramar på dig!

Lily [ L i n d a . B l o m ]

Grattis Goding : )http://lindablom.se/2009/july/vinnare-av-balmain-inspirerade-skor.htmlDu kan väl skicka adressuppgifter så bifogar jag dom till Modekungen : )

Linn Jeanette

Wow! Jag älskar bloggen din! Den er virkelig superbra!

Har aldri sett en så fin blogg før :D

Klem fra norge!

Jasmine

Haha ja, du borde ha slängt i en hel hög reklam ändå bara för att jävlas ;))

JULIA

svar: tack :D

maja

Det är ju bara otrevligt med sånt :/

H

Hej. Kan man använda canon EF 50 f/1,8 II som alround-objektiv? Jag menar i stället för kit-objektivet som följer med de flesta kameror (typ 18-55). Är det tillräckligt allsidigt för att fungera som första-objektiv? Kan man använda det till blommor, porträtt, stilleben mm? Tacksam för svar även om jag förstår att det säkert är tråkigt att svara på massa foto-frågor dagarna i ändå..

amanda

Hallå?! vad har hänt med dig? inte ett inlägg på flera dagar...

- THE LIFE OF ELIN

Ta det inte så seriöst, han menar ju säkerligen inte just dig :)

jenny

Hej Elin! =) För det första så måste jag säga att jag verkligen älskar din blogg och så klart dina bilder som du fotar.

Jag själv har en Canon EOS 1000D och fotar med, men jag funderar på att köpa ett nytt objektiv till den, men jag är inte alls kamera kunnig och vet inte vad jag ska köpa för objektiv. Har du något förslag på ett bra objektiv med ca. 300 zoom. Inte för mer än 2500 kr! Det vore jätte kul om du kunde svara på det här. Svara gärna på min logg så jag ser vad du har skrivit.

Ha det bra

Jenny :)

annnaaa

grattis grattis till de snygga skorna :O :D ;D

J U L I A E K E N D A H L

Haha tack, allt jag skrev var ju sant ! :)<3

Vad har du för dig då ? ;D

Anonym

Jag såg en bil här om dagen där det stod en skylt "Den är laglig, snutjävel" och den här var ju rätt lik.

Onödigt med sånna iaf.

L I L I J A

Haha, jag hade öst in reklam ändå bara för att jävlas då :P Iallafall en gång...

alice

lågt ..

Rebecca

Själv sommarjobbar jag som lokalvårdare och blir alltid måttligt road när någon klämkäck man kläcker ur sig "men oh vad fint här blir, du kanske skulle kunna komma hem till mig och städa lite där också? blink, blink" Jo, för städa är ju verkligen det roligaste jag vet, hm! Fina redigeringar på Erik by the way:)

josefine

du skulle lagt i reklamen iallafall för att jävlas, rätt åt människan ! :p

Anonym

Nästa gång du lämnar post till dom med den reklamskylten. Ha en förbered lapp där det står nånting som typ "nej jag fattar inte :)" och skicka i brevlådan XD