full screen header

Västra Strandpromenaden

Foto: Hanna (Lillasyster) Kero
Redigering & Modell: Jag


En jäkligt bra bild, som syrran har tagit, om jag får säga det själv.
Måste även tillägga att detta har varit en av få betydelsefulla söndagar det senaste halvåret - året? Annars brukar det lätt bli så att man bara ligger i sängen och tycker synd om sig själv på söndagar, men idag har vi varit på språng minsann.
Synd att lillasyster ska åka hem nu, hade behövt ett fotoproffs här i stan som kunde fota mig när jag kände att jag behövde bilder till bloggen ;)
56 kommentarer

And how it flew so fastIdag har det regnat minsann.
Men det hindrade inte syrran och mig från att ge oss ut en sväng.
Tror till och med att det åskade där ett tag.

Någonstans i mitten klarnade det dock upp. Från spöregn och mörka moln vart man än vände blicken, till klarblå himmel och stekande sol. Konstigt.
Från att regnet var ett hinder för vår fotografering, till att solen blev för stark.
Aldrig är man nöjd ;)

Bildregn senare....
34 kommentarer

En röd sjal mitt i natten


Ny sjal från Gina Tricot (129:-), var det enda som följde med mig hem idag.


"Men Elin, vad håller du på med?"
Ja det kan man ju fråga sig. Klockan har passerat midnatt och jag har helt glömt bort mig, ståendes i badrummet där jag förmodligen hade tänkt bortsta tänderna och tvätta bort sminket... men det var väl en blick jag gav mig själv i den där spegeln som förändrade framtiden en aning och gjorde lördagsnatten lite mer spännande än bara den där nya tandborsten som tandläkaren gav mig och det där obligatoriska kuddfluffningen som jag alltid beskådar innan läggdags (you see... Erik har någon slags tvångshandling varje kväll - innan han kan lägga huvudet på kudden så måste han knuffa och pluffa... som en katt som trampar och snurrar innan hon lägger sig till rätta....).

Det blev lite kamerakramp i handleden (självporträtt är inte helt lätt alla gånger), stirrblickar som sved av tröttheten och en del fniss såklart, eftersom min lillasyster var inblandad.
Nu är det dags att gå till sängs och jag känner mig väldigt belåten.

Idag har vi avnjutit pommes och dipp långt bortom er fantasi, en Sanna full av galenskap på vägen hem från stan och en bilrunda som slutade i film hemma i soffan - kompat av grannens kraftiga dunkande där nerifrån (Robin, känn dig träffad!). Stämning.

Nä nu kryper vi till kojs här hemma....
27 kommentarer