full screen header

TodayIsTheDayOfMyLife...Ooooh jag är så taggad! Ska hoppa in i duschen nu. Sminka mig värre bättre än någonsin... klä mig som en elegant rockerlady... Leta efter den j-vla handsken som är borta - jag MÅSTE ha den! Den har blivit som ett signum för mig nu för f-n!
Längtar som (okej inga fler svordomar i samma inlägg) till jag står där.....

....oooh howl with me!

22 kommentarer

Herre jääää... det är blått!


Jag i provhytt... och det rysligt äckliga ljuset på toan på A6.

Idag när jag kom hem från jobbet, ville jag göra vad som helst - bara jag inte blev sittande hemma framför datorn. Det finns nog inget värre än att låta veckorna gå och det enda man gör är att..... jobba, sitta vid datorn, se en film och sova.
Vad är det för liv liksom?

Så jag gjorde en ny sminkning. Samma som igår, fast med kråksparkar - skitläckert. Kändes som jag hade världens brunaste, djupaste ögon. Fast farmor hade nog fått dåndimpen om hon sett mig. Hon pallar ju inte ens mitt "vanliga" så... ;)

Sen drack jag lite citrondricka (min största last efter gräddglass). Tog bussen till A6 och lämnade igen vinterjackan.............. Ville inte ha den längre. Den var lite för puffig.
Erik sa att det nästan såg ut som att jag hade jättesgtora höfter. (Tänk gumman med höfterna, HP, om du ser detta.. hahahaha.... obs internt)

Gick på den blåa toan. Seriöst! Det ÄR verkligen så blått som på bilden! Helt sjukt!
Måste ju lätt vara för att man inte ska sitta för länge, så att städerskorna får mindre att städa ;)

Well well... snart ska ni få se nåt.
19 kommentarer

SotSatan satan satan.
Jag var på G med en jättecool sminkning och så börjar det svida fruktansvärt i vänstra ögat, så jag var tvungen att tvätta bort allt. Jävla skit.

Men bra bild blev det ju....
36 kommentarer