full screen header

Nikon-debutMaria och jag har varit ute och fotat tidigare idag.
Jag fick låna hennes kamera, eftersom jag inte haft med min egen.

Det var hur varmt som helst, men idéerna flödade, så nu ska vi ut igen och förverkliga några av dem... Hoppas det blir bra!
Ljuset är i alla fall bättre nu, det är det vi väntat på.

Not: Bilderna är tagna med Nikon D40 + 70-300mm telezoom och är helt oretuscherade. Det enda jag gjort i Photoshop är ramen och mitt namn.

26 kommentarer

Detta händer!Ojojoj vilka dagar....
Har inte alls blivit som planerat.
Tänker dra lite om bloggaftonen imorgon när jag kommer hem, sitter just nu hos Maria och tänkte bara berätta vad som hänt....

Jo det var meningen att jag skulle åka med en tjej från Lidköping efter bloggaftonen igår, sova hos mamma och pappa och sen dra till Göteborg/ Lerum och Maria med det "billiga" tåget nu imorse.
Dock kom tjejen på att hon helt plötsligt inte skulle komma på bloggaftonen igår vid nio när jag redan satt på tåget till Stockholm... så jag fick lite smula kris.
Tåget som jag tänkt ta innan vi bestämde att jag skulle åka med henne, var fullbokat. Tåget efter det var uppe i det dubbla priset (jag hade inte pengar) och på tradera fanns det inga.
Så bara för det fick jag ringa till Maria och säga att jag inte kunde komma.

Men nu är det som så att Maria har en väldigt finulig och problemlösande pappa, så först ringde han och undrade ifall jag ville köra en bil ner från Stockholm ifall han hittade en åt mig som ändå skulle åt det hållet.
Precis när jag satt och oroades överhur jag skulle palla Stockholmstrafiken, ringde han igen och sa att han kunde fixa så att jag kunde flyga ner ifall jag hade möjligheten till det.

Så nu har jag flugit! Haha.. Bara sådär..
Det var första gången jag flög själv. Första flygningen på tio år typ. Väldigt spännande :)
Så nu kan jag det ^^

Och tack Marias pappa! :D

Skönt att han hjälpte mig och gjorde både mig och Maria glad :)

Här är de enda bilder jag tagit idag:
Har varit väldigt dålig på att knäppa kort i dagarna.. kan vara pga. att jag bara har med mig den "dåliga" kameran... Skandal att jag inte fick en enda på Maria - men det beror på att när jag väl tog fram kameran så fick jag inte fota henne.. haha... och när hon äntligen fixat sig så skulle hon iväg på studentfesten.. haha... snällt ;)
iaf:


Jag följde med Marias brorsa och hans kompis in till Göteborg för att hämta Maria efter flakturen..


Så här såg det ut när man åkte i Cab på motorvägen.
Maria hade iaf mössan som höll undan håret, men jag kände mig som en hårboll XD

Nä nu är ni väl trötta på all text! Om inte, så är jag för trött för att skriva mer, så.. have fun!
Ses imorn, då åker jag hem :)
26 kommentarer

x2000 till Stockholm

Här sitter jag på x2000...
Första gången jag åker 1a klass och det är verkligen... bra.. haha.
Skitmycket plats och jättestort bord ^^

Kolla tanten som sitter bakom på andra bilden... Hon såg ut  som en sån där surtant, satt nämligen och glodde på mig i en halvtimme förrut när jag råkade ta ett av korten med blixt... :P
Wooops ;D

I alla fall..
Det är på bloggafton jag ska... Det är till det jag ska ha klänningen för dresscoden är Glamour och jag är inde de minsta glamourös annars, så jag har inga kläder.. haha..
Tog dock med mig den här klänningen ifall att...

Kul att gå i affärer anyway :)
48 kommentarer