Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Köpvillkor

Företagsinformation

Elin Kero AB (nevnarien.se & elinkero.se) drivs av fotografen Elin Kero. Jag säljer digitala hjälpmedel inom foto och redigering (t.ex. kurser och photoshop actions), samt utskrifter (Art Prints, kalendrar och vykort).

Priser och betalning

Priser för alla varor anges inklusive moms. I kassan kan du se den totala summan, även inklusive frakt. Jag erbjuder inledningsvis betalning via Swish. Har du inte swish, kan du kontakta mig via mitt kontaktformulär.

Retur & Ångerrätt

OBS! Se även punkten under: "När ångerrätten inte gäller"!

Ångerrätten gäller i 14 dagar från det att du har tagit emot varan. Du får öppna förpackningen och titta på varan, men vid retur ska den skickas tillbaka oanvänd, hel och i sin originalförpackning, samt i oskadat skick. Inga vikta kanter, bucklor, fingeravtryck eller rispor godkänns. Titta gärna på varan med bomullshandskar, eftersom utskrifter är väldigt ömtåliga!

Kontakta mig innan du gör en retur, via kontaktformuläret! Då får du information om returadress. Du står själv för returkostnaden. Återbetalning sker inom 30 dagar från det att den returnerade varan mottagits.

Om du som kund varit oaktsam när du tagit emot produkten och sen returnerar den i skadat skick, så görs ingen återbetalning. Du får själv stå för den extra fraktkostnaden om du vill ha produkten tillbaka efter returen.

När ångerrätten INTE GÄLLER:

Ångerrätten gäller inte om kunden har handlat:

  1. En Limited Edition-produkt (signerad av mig). T.ex. Prinsessan och Björnen.
  2. En digital produkt. Tex. mina Photoshop Actions.
    (Eftersom produkten är nedladdningsbar och därför inte kan returneras).

Handlar du någon av dessa typer av produkter så är du inte kvalificerad för ångerrätten hos Elin Kero AB. En produkt som tagits fram enligt kundens specifika specifikationer (signerad), samt digitalt innehåll (nedladdningsbart), är befriad från konsumentens rätt att häva köpet enligt lagen om Svenska distansavtal.

Garantier

Har produkten en synlig skada som inträffat innan leveransen mottagits, kan den reklameras. Ta ett foto av produkt och emballage och skicka till mig via kontaktformuläret. Om det är tydligt att skadan skett under frakten, skickar jag ut en ny produkt utan extra kostnad.

Integritetspolicy

När du lägger din beställning hos mig anger du dina personuppgifter. I samband med registrering och/eller beställning godkänner du att jag lagrar och använder dina uppgifter i min verksamhet - men bara för att fullfölja avtalet gentemot dig.

Du har enligt den nya GDPR-lagen vissa rättigheter om den information som vi har registrerat om dig. Läs mer om vår Integritetspolicy här.

Presentkort

Presentkort som säljs hos mig är giltiga i 1år från genomförd betalning. Du löser ut presentkortet genom att handla produkten som står angiven på presentkortet och ange den rabattkod som står på kortet.

När giltighetstiden har passerat går det inte att betala med presentkortet eller återaktivera kortet. Eventuellt kvarstående saldo på presentkortet kan inte återbetalas. Presentkortet är en värdehandling som ska förvaras säkert och kan inte bytas mot pengar. Borttappade eller stulna presentkort återbetalas ej.

Leveranstid

Vanligtvis levererar jag mellan 1-5 dagar efter orderdatum. Vid längre leveranstid (om produkten behöver beställas eller produceras - eller om jag är ute på resa, så kontaktar jag dig omgående).

Sista datum för leverans innan jul är 15 december.

Ej uthämtade paket

Hur länge paketet ligger kvar hos ditt postombud står på din avi, men vanligast är i 14 dagar. Om du inte hämtar ut paketet i tid så kommer det att skickas tillbaka till mig.

När ett ej uthämtat paket kommer tillbaka, återbetalas produktkostnaden, men inte fraktavgiften. Vill du att jag skickar ordern på nytt, så debiteras ytterligare en fraktavgift.

Lagerfel eller ändringar i information

Elin Kero AB reserverar sig för eventuella fel i priser och texter på elinkero.se, nevnarien.se eller i sociala medier. Jag kan heller inte garantera att alla bilder återger en produkt exakt så som den ser ut i verkligheten. Vid fel har jag rätten att justera i mina texter, samt i ordrar.

Om en produkt utgått hävs köpet och jag återbetalar din order.