Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Allt händer på en gång

Det här inlägget skrevs den 30 april, men jag hann inte skriva klart det <3

Jag blinkade bara till lite snabbt och ändå hann trädtopparna gå från kala till gröna - bara sådär. Det är april och jag är mitt inne i en intensiv lanseringsperiod.

I söndags släpptes min kurs Hitta din stil i Photoshop och i skrivandets stund är vi redan 64 elever i klassen! Det är helt overkligt! Än är det en vecka kvar av lansering och fingrarna går varma mot tangentbordet.

Det är lite knäppt att när jag är ute på andra sidan om den här lanseringen, så kommer det typ vara sommar. Den limegröna färgen på träden har redan mörknat - hur kan det gå så fort?!

Well. Sen dessa bilder togs så har det blivit kallare igen. Jag går definitivt inte runt i t-shirt och klänning, för det snöade imorse. Är glad att jag och Filip inte var så optimistiska och började plantera ut våra bönplantor, för då hade de väl varit stendöda nu... av frosten.

Nä, ingen t-shirt här inte. Jag är tillbaka i dubbla tjocktröjor och dubbla brallor. Tofflor och tända ljus. En kopp te när fingrarna blir riktigt kalla och filt när jag ska somna. Haha. Livet i gammalt hus.

Men huset värms upp ruggigt fort. Från 16 grader till 22 gick det på bara några dagar när temperaturen steg utomhus. Nästan lite för varmt för att sova haha.. så nu måste vi skaffa myggnät, så att vi kan ha öppet på natten - till nästa värmebölja kommer.

Alltså det har redan hänt så mycket i naturen sedan dessa bilder togs. Fattar inte. Kanske ändå dags att börja författa sin Sommar-bucketlist 2020 ändå 😉

Update 7 maj 2020:

Det är alltid intensivt när man lanserar. Jag har bara gjort det två gånger, men jag vet att känslan kommer vara den samma framöver. Jag är inte van att tjata om saker, så det känns lite konstigt att tjata så mycket om min kurs. Samtidigt som jag är väldans stolt över den och måste tjata för att alla ska nås av informationen. Well. Nu är jag ute på andra sidan och tacksam över att mina sociala medier går tillbaka till sitt vanliga lunk. 🙂

Jag sitter och skriver det här sista till Tarjas "Oasis" och allt känns så himla fridfullt. Solen skiner utanför fönstret. Världen är ännu grönare än när jag påbörjade detta inlägg och mina Rosenskäror växer sig långa och fagra i byttan i mitt fönster.

119 medlemmar i kursen. Jag är helt chockad och så tacksam för att jag får utbilda. Det är verkligen något som har vuxit till att bli något av det bästa jag vet <3

6 comments on “Allt händer på en gång”

    1. Inte det här året, men kanske nästa 🙂 Det är ju alltid roligast att göra ett projekt första gången, så vill nog i så fall hellre komma på något annat liknande projekt jag kan göra 😀

  1. Åh vilka härliga bilder!! Önskar verkligen jag hade råd att gå din kurs. Hoppas det kommer fler när jag inte längre är fattig student <3

  2. Din blogg är helt klart en av mina favoriter, och en jag skulle kolla flera gånger i veckan. Men jag har märkt att en sak som är viktig för att jag ska fortsätta läsa bloggar är att hela inläggen kommer upp på startsidan, även på mobiltelefonen. Tyvärr har jag läst din blogg betydligt mindre sedan bara förkortade inlägg syns, och man måste klicka vidare för att läsa hela inläggen. Löjlig grej kan tyckas, men det skulle vara ett önskemål från min sida ?

    Det, och blandat innehåll. Spontant blandat med planerat. Inget övertrumfar det andra i min mening, utan just blandningen är det jag uppskattar mest i de bloggar jag läser. Jag fastnar oftast för stämningen på hemsidan, och för den bild man får av skribentens personlighet, och i min mening är din blogg klockren i båda de aspekterna.

    Hoppas du hittar det sättet du vill göra det på! ♥️

  3. Ja, den här kommentaren hamnade ju helt fel! Men, men, andemeningen stämmer ändå ?