Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

När kontoret flyttar ut

Ibland (rätt sällan, men ändå) så infaller en riktigt solig och varm dag samtidigt som en dag som jag bara tänkt ägna åt brainstorming och planering. I torsdags var en sådan dag.

Då känns det jäkligt lyxigt att kunna bära med sig laptopen, blocken och pennorna ut och sitta här på verandan och jobba. Jag kan dock inte låta bli att tänka på hur varmt det kommer vara här i sommar, när det är så pass varmt här redan i april. Väggen och fönstren hjälper verkligen till delux för att man ska få lä :))

Jag har suttit och dregglat över olika blomsterprenumerationer en längre tid nu. Jag har säkert lagt en sådan prenumeration i kundvagnen hos Blombruket sju gånger och sen lämnat.. innan jag tillslut bara bestämde mig för att köra.

Och jag har verkligen inte ångrat mig! Jag ska erkänna att jag blev lite skraj när jag läste att veckans bukett skulle innehålla påsklilja. Jag är inte ett superfan av varken påsk- eller pingsliljor (vet ej varför), men jag får nog ta och ändra mig efter att ha fått buketten. För det var SÅ fint med mixen av alla olika blommor/kvistar tillsammans och rosa + gult är ju en vinnande färgkombination.

Blommor är verkligen vardagslyx!

Det är snart lansering på G, så det var det jag satt och planerade inför i torsdags. Jag ska släppa en kurs som heter "Hitta din stil i Photoshop". Jag har ett minne som en guldfisk, så jag vet inte om jag har nämnt detta innan.

Ska prata mer om kursens innehåll om två veckor (den lanseras den 26/4). Tills dess jobbar jag på som en galning. Som vanligt är jag en megaperfektionist och jag sitter och petar i smågrejer mest hela tiden. Kommer nog aldrig komma ifrån det där haha...

Nä, nu ska jag fortsätta jobba på kursen. Denna påskafton. Skulle egentligen åkt till Skara och åkt på konst/loppis-runda, men det blir lite svårt i tider som dessa. Så jag passar på att jobba, så att det inte blir så stressigt senare.

Hoppas ni har en fin påskhelg <3

6 comments on “När kontoret flyttar ut”

    1. Blombruket! Det är en tjej från Kalmar som nyligen startat den här tjänsten med blomsterprenumeration - så himla bra ide tycker jag 😀