Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Lugnet före stormen

Det hänger ett and-par runt bryggan, som brukar plaska runt när jag är nere och fotar. Den här gången stod hanen längst ut och filosoferade. Så jag tog en bild på honom innan jag satte mig, så att jag kunde göra detta montage.

Snart är det dags. Ögonblicket som jag väntat på så länge.

Jag har jobbat med ett hemligt projekt sedan slutet på januari och på tisdag kväll kommer det äntligen att se solens ljus! Jag är så otroligt taggad och hoppas att några av er kommer att bli ÄNNU mer taggade :)))

Jag sitter tillbakalutad i stolen, med fötterna uppslängda på bordet och jobbar med de sista detaljerna. Har egentligen en regel som säger att jag inte får jobba på helger (nej, jag vill liksom inte jobba ihjäl mig), men den här är ett undantag.

Solljuset hemma. Tröttnar aldrig.

När jag inte jobbar med projektet, så försöker jag slappna av så mycket jag kan. Ibland innebär det att jag ligger och spelar sims. Ibland att jag bara sitter och tittar på solen som rör sig över väggen. Eller en tur ned till bryggan.

Jag hade planerat en picknick-shoot i solen till maj månads bild, men det var så coola moln igår, så jag sprang ned och tog några dova bilder. Egentligen inte den typ av bild som jag förknippar med vår-bild, men... jag tänker att jag hellre tar en bild för mycket än att jag missar "rätt vår-grönska" eller ångrar att jag inte testade.

När kill-anden hämtade sin tjej och simmade runt medan jag fotade. Som de brukar göra.

Har två musiktips innan jag publicerar det här inlägget.

9 comments on “Lugnet före stormen”

  1. Spännande ser fram emot avslöjandet ?
    Mysiga bilder med andhäng, snart är de nog med på en bild utan montage ?
    Ses här om 12 timmar då

  2. Trodde Att man skulle kunna skriva lite mer men ja eftersom jag skrev förut att vi skulle ses här när nyheten är släppt så skriver jag här, att vad fantastiskt kul nyhet du släppte.
    Härligt jobbat, nu får du fira lite extra idag ?