Min vecka i bilder | v3 2019

8

Den här veckan har jag…

Vart på min första (nybörjar-)bågskytteträning i den nya klubben jag vill börja i!
Wow, vad jag har saknat att skjuta pilbåge! Den här gången ska jag inte träna barebow bara för att det ”förväntas”, utan från och med lektion tre så är det långbåge som gäller!

 

Vart ute och promenerat en hel del. Det är ju farligt att jobba hemifrån – blir väldigt dåligt med steg – så jag måste ta pauspromenader och ta in lite dagsljus och frisk luft. Kommer alltid på en massa bra idéer när jag är ute och går. Så jag brukar spela in när jag ”tänker högt” med voice memo på telefonen. Så kan jag anteckna allt jag tänkt när jag kommit hem sen och spinna vidare.

 

Man hittar väldigt mycket också. T.ex. ett träd som jag väldigt gärna vill fota en sagobild vid! Har iof gått förbi detta träd väldigt många gånger nu, men den här veckan talade det till mig lite extra!

 

Hittade också en snygg gren som jag ville ta hem, men…. kände.. ”var ska jag göra av den tills dess att jag kommer på vad jag ska göra med den??”. Den var liksom.. typ 150 lång och bred.. haha.. Filip hade förmodligen tyckt att jag var knäpp, men samtidigt inte blivit förvånad. Jag är som en hund i skogen -brukar han säga. Älskar att jaga pinnar…

 

Jag handskrev tackkort till mina art prints. Kommer inte att fortsätta göra det, men ville leka runt med olika layouter innan jag bestämde mig för att beställa utskrivna versioner.

 

Har även gjort om layouten på mina rör, som jag packar art printsen i.
Mer om det i nästa veckas vlogg!

 

Jag och mamma var i Avesta… igen. Om ni undrar varför vi börjat ränna i Dalarna helt plötsligt, så har en släkting gått bort och mamma är närmast anhörig. Så jag hjälper till att fixa.

 

Vi passade på att utnyttja roadtrippen till att ta magiska snöbilder!
Solljuset var fantastiskt denna dag, så vi hade verkligen tur!

 

 

Sen packades det stylinggrejer inför en privatkurs i fotografering, som jag skulle hålla på ett företag i Båstad på måndagen!

 

Sen stuvade vi in stylinggrejer, alla mina posterrullar (som skulle levereras till Lidköping) OCH diverse arvegods som vi hämtat i Dalarna och så bar det av hem till Skara.

 

Hann njuta en kortis utav solmönster innan…

 

 

Veckans tankar

Jag har haft en riktigt harmonisk start på det här året och jag hoppas verkligen att det fortsätter så. Andra halvan av 2018 var extremt turbulent och jag känner en enorm lättnad över att återigen känna att ”inga dåliga känlor varar för evigt”. Att det blir bra igen. Man mår bättre. Man måste bara hålla ut. <3

 

Mina favoriter & tips:

Dim Days of Dolor – Sirenia. Väldigt mäktig låt, som jag snubblade över i Spotifys ”Rekommenderat för dig-lista”. Ibland funkar den alltså, wow! Älskade låten från första lyssningen, men det kanske inte är så konstigt, eftersom den (eller bandet) påminner väldigt mycket om Delain och Within Temptation. Jag har sett bandnamnet svepa förbi mig genom åren, men aldrig orkat sätta mig in i dem och lyssna. Det borde jag verkligen göra, känner jag nu!

Sura mini-jordgubbar. Veganska och palmoljefria godisar! De är HUR GODA SOM HELST! Hittade på pressbyrån.

8 responses to “Min vecka i bilder | v3 2019

  1. Men alltså – hur SKÖNT är det inte att solen äntligen börjat visa sig igen!? LIVET ÅTERVÄNDER! Upptäckte i morse att det inte är kolsvart när jag kommer till jobbet längre, bara en sån sak. Dock fortfarande becksvart när jag slutar haha.

    1. Men verkligen!! Det gör så himla stor skillnad! Känslan också när man vet att det blir ljusare och ljusare för varje dag som går 😍😍

  2. Långbåge är stil! Hoppas att du kommer trivas med det och i klubben. Och att året får fortsätta fint.

  3. Vilken härlig vecka! Mycket igenkännande med ”hundgöra” i skogen. Pinnar är kraftigt underskattade! 😀 Trevlig helg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.