Min vecka i bilder | v2 2019

8

Den här veckan har varit så låååång. Det känns som en evighet sedan jag lämnade in Fettan hos Bilförmedlingen, men det är alltså bara en vecka sedan. Det kändes så himla sad när jag vände ryggen mot henne och gick ut genom förren. Nästan lite som att jag förrådde henne. Och jag fick verkligen trycka tillbaka tårarna. Efter det skrev jag det här inlägget.

 

Jag har inte orkat eller velat ta ned julpyntet än, men den här kransen gick inte att hålla kvar… haha. Varje gång vi gick genom sovrumsdörren (där den hängde) så rasade ett ton barr ned på golvet, som vi sedan trampade i och som slutligen hamnade i sängen. Så. Nää… Hejdå kransen.

 

Sedan jag började få eksem i ansiktet, så har jag i princip slutat sminka mig. Först för att det inte gick att sminka sig när jag var så sårig, men sen för att jag blev så bekväm och lat… haha. Det är rätt skönt att dra bort en timme från sin morgonrutin och lägga den på något roligare liksom. Men den här veckan kändes det kul att sminka sig igen och med det blev det också roligare att ta selfies haha..

 

Hittade ett ekollon när jag var ute och fotade och tänkte att det var bra länge sedan jag såg ett sist.

 

Solen orkar liiiite liiiite längre nu, så nu klättrar den på fasaden på grannens hus. Kan knappt vänta på tiden när den äntligen orkar tillbaka in i vardagsrummet på kvällarna igen! Det borde vara någon gång i slutet på februari!

 

Hittade en vas (och massa annat) second hand. Fan vad det är kul att inreda alltså. Jag är som besatt. Vill pyssla hemma heeeela tiden. Nu fattar jag alla inredningsbloggare som man ser flyttar runt på saker i sina hus. Förr har jag ba ”men den där stolen stod ju nyss i köket. Och veckan innan det i sovrummet???”. Och tja. Nu gör jag samma sak. Med vaser, ljusstakar och tavlor.

 

Bujo i sängen! Den här månaden har jag skitit i todolistorna och skriver dagbok på veckouppslagen istället! Så himla roligt det kommer bli att kolla tillbaka på!

 

Veckans tankar

Ja ni, all over the place är jag. Jag har märkt att jag har ett stort handikapp. Och det är att skapa på beställning. För varje gång jag lovar när Photoshopkursen ska komma eller när nästa Bauer-bild ska komma, så tappar jag inspirationen totalt och så blir det ingenting alls. Jag har tom fotat allt material till nästa Bauerbild (ska bara klippa ihop den – vilket är det roligaste), men ändå tar jag mig inte för att göra det. För att jag blir stressad av att jag har satt en deadline på ett projekt som är så personligt för mig. Det är nästan så att jag ångrar att jag bestämde hur många bilder som det skulle bli, så att ingen av er behövde sitta och vänta. Och för att jag måste leva upp till min första bild som blev så JÄVLA bra liksom. Det är jobbigt.

 

Veckans video

 

Mina favoriter & tips:

The Paradise. En väldigt lättsam serie på Netflix, som är baserad på en roman av Émile Zola. Den utspelar sig i slutet av 1800-talet och handlar om en kvinna som tar jobb på ett av de nya, stora varuhusen inne i stan. Man får lära känna alla som jobbar på varuhuset och det blir en himla massa intriger såklart. Inte den bästa serien jag sett, men absolut sevärd. Just nu känner jag att det är skönt att ha någonting kul att titta på till frukosten 😉

Puh! Jag klarade av att göra en sammanfattning vecka 2 också…. 😉

8 responses to “Min vecka i bilder | v2 2019

  1. Jag är likadana när det gäller saker som jag lovar – det slutar ofta med att inspirationen bara försvinner spårlöst då och det rinner ut i sanden ett tag. Deadlines är inte för mig, även om det är svårt att undvika dom helt och hållet. Ibland känner jag att jag skulle behöva någon som kan försöka peppa på och verkligen få mig att hålla lite inspiration igång, hehe.

    Jag tror dock på att inte försöka stressa fram något, utan att låta det få ta sin tid. Även om det kan kännas jobbigt också.

  2. Jag håller med om att deadlines dödar inspirationen. Det är vidrigt, man vill ju egentligen men det är ett sådant sjukt mentalt hinder framför att börja. DET SUGER. Hoppas att det lossnar för dig snart, det är inte kul att känna så.

    Har lyssnat på din spellista, den är bra den! Jag tittade på en som spelade Horizon Zero Dawn (okej, jag har sett den playthrough-en fyra gånger. Den är typ 30 timmar) så när den första låten började blev jag helt varm och nostalgisk i kroppen. Fattade inte varför förrän efteråt när jag tittade igenom listan <3 The War on Drugs-låtarna var också väldigt bra 🙂

  3. Åh The Paradise! Så mysig. Håller med om att det inte är det bästa jag sett i genren kostymdrama (inget slår ju Downton Abbey liksom), men tittade på The Paradise förra våren när jag låg hemma och hade influensa. En typisk lagom-serie 🙂
    Jag har slutat lova saker när det kommer till egna kreativa projekt, det funkar liksom inte för mig. Det får ta tid!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.