Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Tre stilar som ger dig den perfekta hemma-jobbar-looken

Kommer ni ihåg den trendiga postnord-looken som jag levererade 2008?
Nu är det dags igen, men den här gången är det dags för hemma-sittar-entreprenören!

 

Den hurtige men late

Istället för att inspirera med en klassisk "dag-till-kväll", så levererar jag här denna legendariska "träning-till-kontoret"-look.

Grattis, du har rivit av ett styrkepass i vardagsrummet, men orkar inte duscha (jag menar, du har inte TID att duscha, för du måste ju dela alla dina bästa inlägg på Pinterest whaaa!) Så dra på dig en hoodie och låtsas som att det regnar. Jag menar.. du har ju inga kollegor som känner hur du stinker svett ändå, så heeeey...

Kronan på verket? Kläm in både hårknut och hörlurar under luvan och du är good to go! Men obs! Om du blir pinknödig och som vanligt inte orkar trassla av dig lurarna - försök undvika att sladden blir till någon "pennan i flaskan"-lek när du försöker sätta dig på toan - okej?

 

Valrossen

Valross-looken kallas valross-looken, pga de karaktäristiska snörena som hänger rakt ned från din ständigt uppdragna luva. Kan skrämma några barn (och instagramföljare, så undvik stories!), men något komfortablare finns inte! Matchas bäst ihop med dina tre-kvarts-mjukisar (med tio miljoner hål i grenen) som du burit i stort sett varje dag sedan september.

 

Miss Freeze

Här direkt från Catwalken och den mycket ombloggade kollektionen  "Homewear for stillasittande-hardworking-people" (obs! ej spons!!), levererar jag till dig: Miss Freeze! Spring 2019''s kyligaste detalj, är luvan som du knyter stenhårt under hakan, för att hålla temperaturen inne efter 12h intensivt arbete vid datorn. Kombineras med din varmaste fleece-morgonrock i mörkblå nyans och halsduken som snart sitter så många varv runt halsen att ditt ansikte knappt syns.

 

Vilken av stilarna är du?

Jag är på riktigt nummer ett idag. Inte det minsta spetsat inlägg. Tyvärr ?

#SanningenBakomInstagram

24 comments on “Tre stilar som ger dig den perfekta hemma-jobbar-looken”

 1. Hahahaha!!!
  Spot on! Jag är nästan helt miss Freeze, fast jag är inte lika trendig i mina detaljer som du är! Min verkliga stilikon!

 2. Haha love it, kan verkligen relatera till detta inlägg! Så fort jag kommer innanför dörren är det myskläder på..min sambo får aldrig se mig i "vanliga" kläder ?

 3. I höstas pluggade jag främst på distans och började alltid dagen i morgonrock. Ibland kom kläderna på framåt eftermiddagen, ibland inte. Mer sånna hörn inlägg ??

 4. HAHAHA detta är helt briljant!

  Själv är jag kategori fyra: sjusovaren. Varför ta av sig pyjamasen om man inte BEHÖVER..? Har gått på lill-ica i pyjamasbyxor. No. Shame.

  1. HAHA! Sover du i pjamas?! Jag är så varm på nätterna så det går inte, så jag KAN inte vara sjusovaren. Ok undantag när jag är hemma hos mamma och pappa. Då kan jag ha nattlinnet under mjukiskläderna när jag ger ig ut på stan ;D

   1. Ja, jag sover i pyjamas! Kan inte vara utan 😛 ibland har jag sockar på mig också .Jag är generellt en rätt frusen person XD

 5. Hahaha alltså orkar inte! xD
  Vad är grejen, btw, med att typ alla luvor på alla hoodies är så jäkla små? Ska man inte ha en hals längre?

 6. Galna härliga Elin! 🙂
  Jag är nog nummer ett jag också- oftast. Och ibland motsatsen till freeze. Dvs samma klädsel men vilt flåsandes och stönandes försöker jag kränga av mig allt det jag klätt på mig. ( beror på övergångsåldern där man svettas helvilt mellan varven för att sen frysa ihjäl igen om en stund )

  Tack för dagens leende! You made my day!

  1. Haha! ååååh! Jag har lite så när jag är uppe och springer och fixar något. När jag sitter still är jag helt klart Miss Freeze, men sen kan det räcka att jag sätter upp kamerna och börjar fixa med något som jag ska fota och så blir jag SKITVARM haha

 7. Ditt inlägg, så skön kontrast till andra bloggares outfits. Tack! Valrossen är min favorit 🙂

 8. ? Jag jobbar också hemifrån och kan helt klart relatera till det här. Underbart inlägg.

 9. Haha love it! Saknar att jobba på sjukhuslab då arbetskläderna utgjordes av stora, pösiga brallor ?