Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Ladda ner min Art Print till Sims 4!

För många herrans år sedan, så hade jag faktiskt ett gäng följare som följde mig bara för att jag spelade Sims (eller om det bara var det, det vet jag förstås inte, men en stor anledning var det i alla fall). Sedan slutade jag plötsligt spela och spelade inte på många, många år... fram tills förra helgen. 😉

Ägnade ungefär sex timmar i fredags till att bara sitta och ladda ner CC's (Costom Content till Sims) på The Sims Resource. Eftersom jag bara har grundspelet till Sims 4 och är en av dem som ägnar mer tid till att skapa simmar och bygga hus, än vad jag egentligen spelar själva spelet. Har skapat både mig och Filip, vår lägenhet och sedan spelat tills vi båda blivit spöken... haha.

 

 

Det var när jag gjorde vår lägenhet som jag började störa mig lite på att jag inte hittade tavlor som passade in i min stil i lägenheten. Det finns mycket skandinavisk design bland kreatörerna därute, men jag ville ha något mer speciellt och då snubblade jag över ett program som heter Sims 4 Studio, där man kan skapa egna prylar till Sims - bland annat egna motiv till tavlorna!

Så jag skapade mina tre favorit-tavlor i lägenheten - de tre som sitter ovanför soffan! Och nu ser mitt Sims-vardagsrum ganska likt ut verkligheten faktiskt! (Juste, jag gjorde faktiskt mattan också när jag ändå var igång)

 

 

Ladda ner min Art Print till Sims 4

Eftersom "Prinsessan och Björnen" är mitt eget fotografi och dessutom min favorit av alla jag någonsin tagit, så kände jag att det kunde vara kul att dela med mig av den till er!

Den kommer i sex olika varianter: Med svart ram och passepartout (som jag har) och sedan med svart, vit och tre träfärgade ramar med vit passepartout.

- - - > Ladda ner här < - - -
Klicka här för att se hur man installerar

Är ni sugna på att göra egna tavlor, så finns den tutorial som jag kollat på här!

 

16 comments on “Ladda ner min Art Print till Sims 4!”

 1. Älskar ÄLSKAR att du börjat nörda på Sims igen! XD
  Blir riktigt fint!
  Jag blir mer och mer spelsugen själv nu ju. ("Olive gets famous" och avsnitt 8 av 100-baby challenge var ju för övrigt galet kul, haha)
  Måste uppgradera min dator så att den orkar med spelet. JAG VILL SLÖSA TIIID nu hahahah

  1. Haha JAAA!! Det är så himla kul att du också kollar på det - längtar tills varje nytt avsnitt hahahah... ;D ;D (Och ställer man ner grafiken så orkar datorn mer!! Tips ;)))

 2. Gillar du sims 4? Jag vet sen tidigare att du va helt såld på sims 2. Min favorit var alltid 3:an och jag gillade inte 4:an!!! Men kanske borde jag ge fyran en chans igen? Jag har inte provat den sen den kom ut och nu blir jag sugen på sims igen när jag ser dig! Haha

  1. Haha nej jag hade skitsvårt att lämna tvåan. Det slutade med att jag la av helt igen och nu när jag testat fyran efter så många år, så har jag liksom glömt bort tvåan lite, så det har gått bättre att gå över 😉 Men om sanningen ska fram så var det jag gillade bäst med tvåan mina ca 12 000 nedladdningar av CC som jag gjort. Jag kände nog bara att det var jobbigt att börja om på ny kula där och då 🙂

 3. Haha åh, Sims är det enda jag saknat sen jag skaffade Mac. Har hört att 4:an ska funka bättre med Mac än 3:an (vilket är det syrran och jag har) så kanske kan lätta lite på min abstinens. Är precis som du mest intresserad av att bygga och skapa simmar och djur... Ah nä shit, kanske värt att investera nu när jag har så enormt mycket dötid att ha ihjäl. xD

  1. Jag kör mac och har inga problem alls! 😀 Kör tom på laptop... men... ah, jag har inget att jämföra med riktigt, så det kanske är det också - lyckligt ovetande om att andra har det bättre 😉

 4. OMG YES GURL. I'm obsessed with Sims too - please do more of this! I get into periods of where I can't stop playing at all, and some where I just forget about the game. Now I wanna play again! (Sorry har inget svenskt tangentbord!)

 5. Men vad kul! 😀 har aldrig fastnat för fyran. Stör ihjäl mig på layouten på spelet. Tog bort det från datorn när jag insåg att jag haft det i över ett år och hade en total speltid på mindre än åtta timmar... blev bara arg och irriterad när jag provade. Har tankar på att börja med 2 eller 3 istället igen, men för 2:an behöver jag en PC och för 3:an blev mitt konto hackat så där måste jag lösa det på något vänster... så det får vara. Men gud vad jag älskade sims! Brukade skapa egna världar i 3an och ladda upp på hemsidan. <3 Så kul att du gjort eget innehåll. Hade jag spelat hade jag absolut laddat ner dem, och programmet!!! Så kreativt och roligt!