Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Bättre morgonpepp finns inte

 

Jag kan vara hur seg och trött som helst på morgonen och så kommer jag in hit när solen skiner - och då vänder allt. Jag hade inte alls tänkt på det såhär när vi kikade runt på lägenheter, men att ha ett kontor med morgonljus är nog det bästa man kan ha. Haha. Förutom att jag ju blir världens lyckligaste av solljus på väggen, så ger det mig också så otroligt mycket energi!

Nu sitter jag här och skriver det här blogginlägget och hela jag och skrivbordsstolen badar i solljus. Det är varmt och skönt och mina vintertrötta ögon tycker det är skönt att äntligen bli lite bländad igen.

 

 

Förresten, på Alla hjärtans dag så la jag upp den här bilden på min instastory. Det är alltså en tjej som slagit in en bukett med penslar istället för blommor och jag kände spontant att det hade varit den bästa överraskningen ever?! En bukett som aldrig dör, utan för evigt osar skaparglädje! Ah!

Sen var jag på Fotoskolan i Jönköping mån-tisdag och på ena frukostfikan så kommer en tjej (en av eleverna alltså) som heter Elin fram till mig och säger att hon har något till mig. Då har hon (och hennes syster, som också följer mig) fixat en bukett med penslar som de slagit in med choklad och presentpapper?! Tydligen har deras pappa en penselfabrik i Bankeryd (där jag för övrigt bott, så allt som är från Bankeryd känns såklart lite extra speciellt för mig). Alltså HUR FINT?! Jag blev helt tårögd alltså. Och nu står penslarna i en vas här inne i mitt kontor!

Till saken hör att jag varit sugen på att börja testa lite olika målartekniker, men jag har bara en massa supergamla plastpenslar (som spretar åt alla håll). Så detta blev verkligen dubbelt bäst!

 

TACK igen Elin och Agnes, att ni tänkte på mig <3

 

7 comments on “Bättre morgonpepp finns inte”

  1. men alltså ja, när jag släpade mig upp ur sängen imorse såg jag en strimma av orange längst bort i horisonten, den lyckan!!

  2. Jaa så himla bäst med solljus på morgonen! Har också morgonsol i både sovrummet, köket och arbetsrummet och det är så magiskt när man vaknar/äter frukost/jobbar och solen säger godmorgon och sprider ut sig i rummet och över väggarna!