Min vecka i bilder | v35 2018

Jag hängde med min världsbästa syrra. Vi åkte till Mall of Scandinavia och kikade runt lite. Och trängdes bland en massa andra bilister i Bromma. Hanna gick bananas inne på Plantagen och blev nästintill hypnotiserad av alla växter – därav galenskapsminen på sista bilden.

 

Jag plockade plötsligt fram akvarellfärgerna och började kladda på närmsta papper. Detta har inte hänt sedan hösten 2012, så det var minst sagt märkligt.

 

En superselfie i min nya blus som jag redan älskar brutalt mycket! Verkar redan vara slutsåld om någon skulle undra, men annars är den från NLY Trend.

 

Jag och Filip var och röstade och sedan var vi ute på dejt! Käkade på Elefantpojken och spelade bowling! Jag brukar vara hyfsat jämn när jag spelar. Har först en blaha-serie på runt 100-110 poäng, sen brukar jag briljera i andra med ca 130 poäng och sist tappar jag formen och går tillbaka till 100 poäng igen. Men den här gången lyckades jag med konststycket att dra till med 169 och 175 poäng två serier i rad. Jag bara VAD HÄNDER?! 170 är redan rekord för mig, sen att få det två serier i rad är bara sjukt… haha! Men så hade jag ju sett Filip i ögonen innan och sagt att jag skulle vinna – och jag brukar aldrig vara så självsäker, så det måste ju betyda något 😉

 

Jag har inte bara målat denna veckan, utan också sytt en kjol till mig själv! Såhär blev den 😀

 

Sen tog jag ett litet bad i sjön (första på flera veckor nu pga alger och resor) och konstaterade att det minsann är skön temperatur i vattnet fortfarande! Jag som trodde att jag tog sista doppet i Mälaren förra veckan. Men här blir det nog ett par simtag till i någon vecka till! 😀

 

 

Sådant jag tänkt på

» Jag har så mycket som jag har tänkt på och som jag vill skriva här, men de ska faktiskt få egna blogginlägg. För att det visst finns massor att skriva blogginlägg om, även om man heter Elin Kero, har bloggat i 11,5 år och känner att man redan ”gjort allt”. (Men det har jag ju förstås inte!)

» När jag var runt 20 så var jag livrädd för att få hängbröst och gjorde penntricket typ varannan vecka (skämskudde) för att kolla så att den inte fastnade. Vilket den inte gjorde. Nu gör den det med lätthet och jag vill bara säga till den tio år yngre Elin att hängbröst är alla tiders! Efter alla år av försök att skyla klyftan (aldrig pallat när killar glor…), så kan jag numera äntligen ha ganska djupt urringade plagg utan att den syns. Och jag gillar att det är mer avstånd mellan halsen och tuttarna, för då faller alla icke-figursydda toppar bättre. SUPERNAJS! Tumme upp för hängbröst!

» Att jag vill måla ännu mer nu! Precis just NU! 😀

 

Tips, favvisar och annat kul

» Bron. Jag är ju alltid super-efter i alla tv-serier, men tänker att jag kan tipsa alla som är steget segare än så 😉 Bron är helt fantastisk! Har hört massor om den innan, men har inte kommit mig för att se den. Förrän min vän HP pratade om den när vi var i Malmö för några veckor sedan (Bron utspelar sig nämligen i Malmö och Köpenhamn). Gå och se NU!

 

Det var förra veckan det!

14 responses to “Min vecka i bilder | v35 2018

 1. Usch hatar när folk kollar på ens urringning. Jag har inte ens stora bröst och har dålig hållning bara på grund av det haha.

  1. Hatar också det! Har haft toppar som gått upp till halsen ända sedan gymnasiet, för att jag inte kunde hantera skillnaden när jag inte hade det. Minns speciellt en klänning som blev min favorit för många år sedan. Den var så himla skön och hade en perfekt grön färg. Men den visade lite av klyftan och sista gången jag bar den, hade jag varit inne på en bensinmack och köpt något och mannen i kassan kollade mig inte i ögonen en endaste gång. Fy fan alltså.

 2. Men mys att du kommit igång med målandet! Älskar att sitta sent på kvällen under hösten och bara skapa det som kommer till en!

  Förresten jobbar du på något i smyg eller? Känns som det var ett tag sen vi fick se dig vara ute och fota. Kom igen! Du kan berätta för oss – lovar att inte säga något ?❤️

  Btw, letar ny vinterjacka, och den du köpte förra året verkar ju typ va livets skönaste. Vart köpte du den? ?

  1. Jag jobbar inte på någonting! Haha. Har haft fullt upp med att sy, filma, teckna och inreda. Får inte plats med mer 😉 åh vet inte vilken av dem du menar men det långa fluffet köpte jag på Bubbleroom och så har jag en svart kappa från Zara! ??

 3. Haha, angående penntricket… jag och två tjejkompisar skämtade om det när vi satt i utebastun förra vintern. Det visade sig att jag inte bara kan göra penntricket, utan VEDTRICKET! Japp, jag tog en vedklabb istället för en penna. Gick hyvens 😀

  Och det sjuka är ju att vi kvinnor, sedan vi var små tonåringar, fått höra att bröst ska se ut på ett visst sätt för att vara ”snygga”. SÅ SJUKT! Alla bröst är fina bröst. Om de ens behöver vara fina? Bröst är bröst. Så det så.

  Ha en fin vecka, du äger <3

  1. Hahaha jag ÄLSKAR detta!! ??? men jaaa det är fan sjukt. Bröst är bröst. Känns så hemskt att tänka på hur hjärntvättad jag varit.

 4. ÄLSKAR BRON! Önskar dessutom jag hade din kreativa sida! Är så ledsen att min nivå är streckgubbar….hahaha!

 5. åååååå hängbröst….. jag hatälskar mina, kan inte bestämma mig…. Tycker mest de är i vägen för de mesta men jag antar att de har någon funktion haha 🙂

 6. Haha exakt så där ser min kille ut varje gång vi går in till Plantagen….och nu sitter jag är med cirka 60 växter hemma i en etta 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.