Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Det första man ser när man kommer hem till oss

 

Jag fick en kommentar från Emma, som undrade vad jag håller på med för saker i smyg, eftersom jag inte varit ute och fotat på så länge och haha.. this is why! Jag vågar inte ens tänka på hur många timmar jag lagt ned på att fixa och pyssla med inredningen i den här lägenheten. Men så är det med allt som jag tycker är kul. Jag går ner så djupt i det, att timmarna bara försvinner. DAGAR försvinner. Och för mig känns det ju lite som att jag är nyförlöst, eftersom det är första gången jag bor i en bostadsrätt och får/kan/vill göra precis vad jag vill.

Det är dock någonting med inredning som får mig att känna mig som att jag är fångad i en bubbla av ytlighet, vilket får mig att vilja lägga ner allt jag håller på med på en gång. Men då får jag påminna mig om att jag inte gör det här för att ta bilder och lägga upp i sociala medier, utan för att det här är någonting som mina händer har crave'at att hålla på med i flera år. Och för att en miljö där jag pysslat till det, gör mig inspirerad och får mig att må bra när jag är hemma (och jag har ju kontoret hemma, så jag är hemma hela tiden).

 

 

Matplatsen är i alla fall klar nu! Och jag måste nog säga att det är min favoritvy i hela lägenheten. Det är också typ det första man ser när man kommer hem till oss, så det känns ju extra bra.

Vill ni se hur det såg ut när jag jobbade, så filmade jag en vlogg just den dagen! 😀

Om det är någon som noterat det, så säger jag i videon att jag har ett par drömstolar, som jag "inte kommer kunna köpa på ett tag". Det kändes som att jag skulle få vänta hur länge som helst på att få in dem i mitt kök, eftersom jag bestämt mig för att köpa dem i andra hand. Och jag har märkt att det är väldigt ovanligt att de kommer upp på Blocket - det har nämligen inte hänt en enda gång sedan jag satte aviseringar på sökningen för ett halvår sedan.

Men så i förrgår hände det! TVÅ stolar (precis rätt antal) dök upp på Blocket till ett väldigt bra pris och jag lyckades vara först att kontakta säljaren. Wow. "Plötsligt händer det" osv.

 

 

 

 

Jag känner i alla fall att jag har lyckats med inredningen, eftersom jag kan fastna och bara stå och beundra min egen skapelse här hemma flera gånger om dagen. Haha. Nåja.

Tänkte fråga er om ni är intresserade av inredning?

Och om det i så fall finns något specifikt inom det området som ni skulle vilja se mer av i bloggen eller på Youtube? Jag kommer göra en House Tour innan året är slut i alla fall (vill vänta lite, så att den inte kommer ut för snabbt inpå mina inredningsvideos där jag visar det färdiga resultatet i de olika rummen). Men annars? Är ju inte värsta inredningsstylisten direkt, men det kanske finns någonting som ni vill veta mer om? Eller så?

Hörs snart! <3

10 comments on “Det första man ser när man kommer hem till oss”

  1. Så fint!! Verkligen modernt men ändå klassiskt. Bästa kombon. Minimalistiskt men inte sterilt hehe

  2. Shit va fint ni har fått det! Inredning är så himla roligt och det gör sån skillnad att trivas i sitt hem

  3. Åh vad fint ni har det! Blir helt kär!? Och jag gillar helt avslappnade inredningsvideor, som de där du visar slutresultatet/hur det gått till när ni fixat.

  4. Så otroligt fint det blivit!
    Jag skulle gärna höra hur du planerar och tänker innan du börjar inreda? Har du en tydlig bild direkt, gör du moodboards, går du på ”feeling” eller tar det lång tid att hitta rätt? Tycker om inredning massor och älskar att vara i väldekorerade hem, men vet liksom inte vart man börjar och då slutar det med möbler som man hastigt köpt på IKEA, för man ”måste ju ha ett matbord NU” ?

  5. JA! Jag tycker det finns så dåligt med svenska inredningsblogg och YouTubes (som har samma smak som jag i alla fall) så det kommer jag definitivt att följa i så fall!

  6. Åh jag älskar inredning och tycker det är så himla kul, och intressant, att vi kan påverka våra hem och känslan där genom att typ byta ut ett par kuddfodral och nån tavla. Jag gillar verkligen när du gör inredningsfokuserade videos där du visar glimtar från ditt hem! Jag tycker du är så HIMLA duktig på att styla stilleben när du fotar och det vore kul att se det kanaliseras i hur du tänker runt stilleben i hemmet, kanske en "tips när du gör stilleben hemma"-video. Och kanske ett par DIY:s för att skapa sagostämning hemma?