Det här ljuset går inte att beskriva med ord

Jag vet inte ens hur jag ska börja det här inlägget, för att solljuset i köket är så sagolikt vackert. Jag vet inte hur jag ska beskriva känslan jag känner jag tittar på det heller – eller när jag tänker på att jag bor här. I en lägenhet som ser så blygsam ut från utsidan, men när man kommer in så öppnar sig hela världens härlighet. Det har varit solsken många kvällar nu, men jag får aldrig nog utav det där orangeröda ljuset.

Och så bor jag här med killen, som kommer och pussar mig i pannan när jag sitter och jobbar för brinnande livet inne i kontoret. Som utan att tveka stiger upp ur sängen för att stänga av diskmaskinen som börjat pipa ”klaaaar!!”, när vi precis gått och lagt oss – så att jag slipper. Som är den finaste jag vet.

Prinsessan och björnen hittar ni i min Print Shop <3
Älskar hur den blev med en svart passepartout!

Jag har precis fått upp tre tavlor på väggen ovanför soffan och med ens kändes det mer hembonat och mysigt. Tänk vad bra det kommer bli när vi får dit en matta och en gardin. Och lite till! Steg för steg.. blir det här, från början, tomma utrymmet mer och mer till ett hem.

Ha en fin kväll vänner! <3

6 kommentarer på “Det här ljuset går inte att beskriva med ord

Kommenterarens avatar

Åh, så mysigt att få planera och inreda 🙂 Har också en sådan mysig morgonrock fast i ljusrosa men borde ha skaffat en vit för jag spiller tandkräm på min hela tiden så den får vita fläckar hehe.

Kommenterarens avatar

Tittade just på ett par av dina senaste videos, och måste ju bara säga att du är helt fantastisk! Både med tekniken, man ser att du är ett proffs med klippning och videoskapande. Men också all inspiration, och älskade sessionen i mysdressen. Du är helt enkelt bäst, tack för allt du delar med oss! Heja dig! 🙂

Kommentera