Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min vecka i bilder | v10-11 2018

Eftersom jag kände att jag behövde en total timeout och inte uppdaterat de senaste två veckosummeringarna,
så kommer här en sammafattning av de två senaste veckorna, som jag levt i tystnad:

 
 
Vecka 10. Alla printar + kartonger + emballage levererades och tog över hela mitt hem! Jag hade ingen aning om hur stor plats det jag beställt skulle ta, så jag drömde mardrömmar flera nätter i sträck, om att posten skulle komma och dumpa typ tre pall med grejer på tomten - och att jag inte skulle veta var jag kunde göra av det. Haha. Men det var lugnt - allt fick plats inne :))
 
 
 
I tre dagar höll jag på och signerade och packade. Haha.
 
 
 
Även om jag och Filip inte flyttat ihop än (eller jo, när ni läser detta så händer det), så har vi iprincip bott med varandra den senaste tiden ändå. Så de få gånger han inte sovit hos mig, så har Hasse fått hoppa in, för att det varit ensamt. Hasse - min kärlek sedan 1988 :))
 
 
 
Helgen vecka 10 hängde jag och Emelie på Fotomässan! Vi föreläste bland annat i Focus Nordic's monter!
Jag vet att jag har varit väldigt tyst sen den här helgen, men det är helt enkelt bara för att jag har varit heeeelt SLUT! Hahaha... Jag är inte van att stå så mycket på scen och nätvärka varenda vaken minut 😉 Men det var SÅ HIMLA KUL att träffa er alla! Ni ska veta att det gjorde min helg att ni kom och lyssnade på mig/oss!
 
 
 
Bilkön in till Fotomässan på lördagen var.... svår att få med på bild. Det tog en timme att ta sig till entrén från här där jag sitter och tar den här bilden. Helt jäkla sjukt. Och som om det inte var nog, så fanns det såklart idioter där som tyckte att deras tid var värd mer än alla andras och därför körde om/knödde sig in/tog fula genvägar osv.. Snark.
 
 
 
På lördagkvällen käkade vi middag med hela teamet på Focus Nordic!
 
 
 
Och jag stannade över på Emelies hotell! 😀
 
 
 
Vecka 11 kom med VÅR! Solen har äntligen orkat sig så högt att den nu skiner in genom mitt minimala köksfönster en stund på morgonen, innan den försvinner bakom grannhuset. ÄLSKAR detta. ÄLSKAR ljus på väggen! ?
 
 
 
Jag och Filip njöt av solen genom att spela Pokemon Go på väg till ett lunchställe "i stan".
Eller ja - han spelade och jag fotade honom 🙂
 
 
 
Jag gick seriöst utan halsduk för första gången sen oktober?!
 
 
 
Ute på en av våra löprundor. Älskar att löpträna med honom.
 
 
 
När jag höll på och packade ner vardagsrummet. Det känns så jäkla konstigt att jag inte ska bo här mer?!
 
 
 
Sen vinkade jag hejdå till en av mina två favorit-skogar. Det snöade helt magiskt, så det var ett fint avsked <3
 
 
 
Mitt hem intryckt i min Walk-in-closet.
 
 
Sådant jag tänkt på:
» Alltså det har varit SÅ välbehövligt med en paus. Jag har liksom levt i ett sorts vakuum i flera veckor, för i mitt huvud har jag varit utflyttad redan sedan den dagen vi började titta på lägenheter. Tre månader alltså. Och det är svårt att njuta av idag, när man är så långt borta i tanken. Vilket har dödat min kreativitet totalt. Tillsammans med allmän vintertrötthet såklart. Den här tiden som jag har varit borta har dock kreativiteten vaknat till liv igen och jag har knappt kunnat vänta på att få ta fram kameran igen, skapa fler videos och sätta igång med DIY-projekt! 😀
 
» Först Hemnet-knarkade jag i en månad, innan vi tillslut hittade vår lägenhet. Sen kändes det jättekonstigt att inte kolla Hemnet två gånger om dagen.. så det var väl tur då att jag insåg hur sugen jag var på att fixa med second hand-möbler, för nu har jag gått över och knarkar Blocket istället. Varje morgon, varje kväll. Har hittills bara köpt en tv-bänk (som inte behöver fixas, den är perfekt) och ett ritningsskåp. Skåpet behöver en totalmakeover, så den ska jag sätta tänderna i, så fort vi kommit i ordning lite hemma 😀
 
» Det känns så himla overkligt att jag ska kalla en annan plats för mitt hem snart. Det är så svårt att smälta, även om jag just nu sitter här i ett i princip helt tomt vardagsrum.
 
 
Tips, favvisar och annat kul
» Rädda katterna på Kreta. Emelie Ohlsson har startat en insamling för att rädda gatukatterna på Kreta, som far väldigt illa. Hon har varit nere två gånger nu och ska ned en tredje, för att se till att så många som möjligt får vård och kastreras. Nu har hon startat en insamling som ska täcka kostnaderna för veterinärbesöken och som även ska gå till att bygga en "fristad" för katterna. Jag har redan varit inne och skänkt två gånger och hon har hittills lyckats samla ihop nästan 15 000:-. Men mer behövs! Till och med en tjuga kan bidra till en katt i nöd får hjälp! <3
 
 

<3

4 comments on “Min vecka i bilder | v10-11 2018”

  1. Åh, är i typ exakt samma fas! Vi ska flytta om en månad och är inte alls redo att lämna min fina lägenhet haha. Ser fram emot att se dina diy-projekt och inspireras!

    1. Men åhhh!! Vad roligt!! Jag var verkligen jättedeppig där sista veckan, men nu när vi fått över alla grejerna så känner jag mig SÅ hemma direkt! Det är fortfarande kaos med alla flyttlådor, men wow... vad jag trivs! ? Så skönt hur snabbt man blir glad igen 😉

  2. Det är säkert bra att ta en paus ibland 😀 Tror alla behöver det ibland, speciellt då man jobbar på dator.