Ljuset vår första lördagmorgon i nya lägenheten

Gissa känslan när jag vaknar av mig själv vid sju, ska gå på toa och möts av detta:
 
 
 
 
När jag sitter och redigerar de här bilderna, så kan jag på riktigt inte förstå att det är sant? Hur kan jag bo här?! Samtidigt känns det som det mest naturliga i världen att tassa omkring här. Bara fötter mot sval parkett. Jag känner mig så hemma <3
 
För några år sedan, så fick jag en svart katt med vit baksida i present av en läsare som heter Daniel. ”Glöm inte bort de ljusa sidorna” står det under. Så himla fin! Jag har tyckt att den här katten är helt fantastisk ända sedan jag fick den, men har haft lite svårt att hitta en rättvis plats för den. Och så flyttade vi in här och fönstret över ytterdörren är det mest självklara i hela världen. Så nu välkomnar kissen alla besökare hit!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså nyp mig i armen, vilken magisk morgon det är! Filip och mamma håller på och slamrar med frukosten i köket, så jag ska skynda mig att skriva klart det här inlägget, så att jag kan äta med dem. Idag kommer Filips familj hit för att kika på lägenheten och vi ska käka våfflor. Jag ska få iordning på vardagsrummet, som är lite kaos efter att jag spacklat och målat över en massa hål i väggen. Sen ska jag börja måla inne i kontoret, så att jag äntligen kan börja få upp möbler och kartonger där!
 
Nä nu måste jag dra på mig mjukisbyxorna och springa ut i köket. Vi hörs imorgon med veckosummeringen! <3
 
 
 
 
 
 

22 responses to “Ljuset vår första lördagmorgon i nya lägenheten

  1. Så galet vackert det ser ut att vara! ?
    Inte utan att en blir lite (läs väldigt) avundsjuk och standarden för ett framtida lägenhetsbyte höjdes en rejäl aning! ?
    Så glad för er skull!

  2. Men Elin! Hur kan jag missat den här flytten?! Vilken himla dröm!! Var är den? Ser fantastisk ut, lyckos er <3

  3. Åh va härligt!!! Den delen är den bästa med flytt, när man börjar packa upp, fixar och inreder! Verkar vara en superfin lägenhet! Så glad för din skull! ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.