fbpx

Sneakpeak från Sovrummet

blomsterkrans som väggdekoration

Här ser ni färgen vi valde på fondväggen i sovrummet!

Nu är det bara några mindre detaljer kvar mellan oss och ett färdigt sovrum – så himla peppad!

Jag har legat och kollat på Youtubeserien The Weekender, som handlar om att renovera rum och där sa ”programledaren” att sovrummet ofta är det rummet som tar längst tid att få i ordning i ett nytt hem. För att det är ett rum som man kan stänga dörrarna om och som ingen annan ser. Och det känns verkligen så för oss också. Det här rummet har varit som ett sandkorn i ögat ända sedan vi flyttade in i slutet av mars. Vi rev ju ner tapeterna det första vi gjorde (syns i inflyttningsvloggen) och det gjorde ju inte intrycket bättre.. Sen har vi bara ställt in en massa saker där, som vi inte vetat var vi skulle göra av.

Men i helgen målade vi alltså fondväggen i denna fina, gröna färg! Krokbrädan köpte jag redan innan vi flyttade in och den fick äntligen skruvas upp! Längtar tills jag kan visa er en färdig ”fixar sovrummet”-vlogg! Stay tuned 😀

27 kommentarer

Kommenterarens avatar

Det ser jättefint ut! Ska bli så kul att se resultatet 🙂 Och tack för att vi fått följa med under processen!

Kommenterarens avatar

Aaaahhh, det blev så himla fiiiint!!!!! Vill också! Nu nu nu! Magisk färg ihop med trä- och strå-detaljerna ju :´)

Kommenterarens avatar

Det blev verkligen så mycket bättre än förväntat 😀 😀 😀 I extas nu hahaha

Kommenterarens avatar

Jisses vad inspirerad jag blev på att ta tag i mitt egna sovrum nu XD flyttade in i min lägenhet för 3 år sedan och här ännu inte fixat det jag vill med sovrummet haha! Ps. riktig snygg färg!!

Kommenterarens avatar

Det är väl egentligen mer normalt i tid tänker jag haha 😀 Jag blir lite sporrad av att jag har lovat att visa före och efter på Youtube ?

Kommenterarens avatar

Fint! Men färgen ser blå ut på min datorskärm. Är jag den enda som ser blått?

Kommenterarens avatar

Den ser lite blåare ut på bilden än vad den är (beror delvis på ljuset och dels på min redigering antar jag), men det är en grön nyans som går åt båltt – därav skillnaden mot växterna i bild 🙂

Kommenterarens avatar

Åh, det blev verkligen jätteJÄTTEfint med den där behagliga gröna tonen. Älskar printet också, så snyggt tillsammans med väggen och hängaren ?

Kommenterarens avatar

Det är så himla kul när saker som man köpt med något helt annat i åtanke, plötsligt pasar så bra in. Som tex. den tavlan. Köpte den second hand för att jag fick en sån himla fin känsla för den. Sen visste jag inte var jag skulle ha den tills vi flyttade, då jag ställde den i köket. Men den har varit i vägen för disktorkningen hela tiden, så det har inte vart helt bra – ä ven om det varit snyggt 😉 Men NU SÅ! PERFEKT på väggen! 😀 😀

Kommenterarens avatar

Har färgen en färgkod? Ser underbar ut och jag blev såå inspirerad! Tyvärr är min man färgblind så antagligen ser han den bara som en konstig grå nyans så det kan hända vi inte blir överens om hur det blir… Men jag gillar!!

Kommenterarens avatar

Det är Korpral från Alcro 😀 Den är underbar – men lite mörkare grått sådär är fint också – hoppas han kan tänka sig 😀

Kommenterarens avatar

Älskar färgen!! Både sprakande och hemtrevlig på samma gång

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *