Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min vecka i bilder | v23 2018

Follow my blog with Bloglovin

Måndag. Veckan började med en superselfie, men jag var inte alls såhär glad egentligen. Kommer inte ens ihåg vad jag jobbade med eller vad det var som gick emot mig, men jag hade i alla fall en sinnessjukt dålig dag... haha! Sådär som det alltid blir några dagar innan mensen.

Det enda jag kommer ihåg från den här dagen är att jag råkade slå huvudet i en slåpslucka och blev så förbannad att jag vrålade rakt ut. Delvis av smärta dock.. ?

 

Åkte ut på en liten solnedgångsutflykt med Linda på kvällen och hon gjorde mig gladare! Linda har flyttat från Stockholm och tillbaka till hennes hemort Övik nu, så det blev ett avskedshäng.

 

Onsdag. Jag vaknade upp i Skara och dagen blev den stora fotodagen. Jag fotade till ett samarbete jag ska ha på Instagram tillsammans med Lindex de kommande två veckorna. Här är jag i min favorit-Lindex-outfit! 🙂

 

En duo-selfie och ett så kallat stativ. Varför ska jag alltid stapla så ömtåliga saker på varandra?! Jag vet ju om att det är en stor risk, men ändå gör jag det..

 

Sista plåtningen var det baddräktsbilder som gällde och jag och mamma åkte ut till sommarstugan en sväng och fotade bilderna i solnedgången. Så himla mysigt!

 

Torsdag. Morgonen bjöd på telefonmöte i trädgårdssoffan med Ola från tidningen Kamera&Bild.

 

Eksemen spred sig än mer... Vid fotograferingstillfället täckte de hela baksidan av låren/rumpan, högra armvecket, bröstet och några fingrar. Så jäkla märkligt. Nu har jag dock behandlat dem så väl att de nästan försvunnit igen.

Ja... och så en typisk "skulle posa extremt för kameran, men ramlade"-bild 🙂 🙂 🙂

 

Fredag. Ställde mig och bakade klockan halv nio på kvällen, precis innan jag och syrran drog och hämtade våra pojkvänner på stationen i Skövde.

 

Lördag. Min födelsedagsfest i trädgården! Så jäkla mysigt!! Och jag band en krans!

 

Min fina vän Sanna var där! Ni äldre följare kommer väl ihåg henne? Vi lärde känna varandra precis innan studenten, via våra dåvarande pojkvänner som är bästa kompisar. Sen hängde vi jättemycket under den tiden vi båda bodde i Jönköping. Nu har Sanna två kids och bor i Gislaved! Och hon är fortfarande en av de mysigaste personerna jag känner! <3

 

 

 

Sådant jag tänkt på

» Att det blir mer och mer tydligt hur starka bilder jag får i huvudet, när jag ska göra någonting kreativt och andra ska försöka hjälpa mig. Som t.ex nu när jag hade min fest och jag hade en väldigt stark vision om hur det skulle pyntas. Det var flera som försökte hjälpa mig att hänga upp grejer, men så fort ballongerna hängde lite fel, så var jag där och skulle ta över. Jag är väldigt bestämd. Och petig. Haha. I alla fall när jag ska göra lite större grejer.

Ni minns väl när jag skulle fota Bauer-bilden och jag åkte ned tre (!) gånger till Jönköping (pga lite missöden) för att det minsann inte kunde vara Stockholms-skog på bilden när John Bauer är från Småland... hehe. Vem som helst hade väl bara löst det på ett alternativt sätt, men inte jag inte. När jag väl bestämt mig för någonting så SKA det bli så. På gott och ont.. Det är ju en egenskap som leder till att det blir kvalitet när jag gör grejer, men det är också en egenskap som gör att jag inte blir särskilt effektiv, vilket bidrar till att min timlön blir mindre. Kommer alltså inte att bli miljonär på mitt skapande, haha...

» Att jag äntligen har hittat problemet med Bloglovin - så snart är det löst och jag kommer dyka upp i er feed med typ en triljon inlägg ???

» Att det inte går att förstå att det bara är mindre än två månader kvar till Medeltidsveckan! Och jag har inte funderat någonting över vad jag ska ha på mig... haha...

 

Tips, favvisar och annat kul

» Mansbebisar på Instagram. Jag är egentligen inte superfan av instagramkonton med massa text, citat, klipp-och-klistra och ogenomtänkta bilder. Men det här kontot kollar jag varje post på. Alltid väldigt intressanta berätttelser och diskussioner.

» Linktree. En site som löser ett problem som jag funderat över i många år. Nämligen att kunna länka flera sidor/kanaler på din instagram. Ser snyggast ut via mobilen, så kika gärna in på min instagram (@nevnarien) om ni vill se hur det ser ut hos mig! 🙂

 

Det var allt för förra veckan det! <3

5 comments on “Min vecka i bilder | v23 2018”

  1. Åh, var det inte Sanna du gjorde någon monster/vampyr-redigering av för evigheter sen?