Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Min vecka i bilder | v22 2018

Måndag. Jag tänkte att om jag ska få tillbaka inspirationen kring det här att göra mina veckosummeringar, så måste jag börja ta bilder VARJE DAG, oavsett vad för tråkiga saker jag håller på med. Inte bara stress-ta bilder på helgen, för att ha bilder att visa.. haha. Här sitter jag och gör om bland kategorierna på min blogg, samt uppdaterar inlägg som blivit fel efter flytten.

 

Tisdag. Jag målade om en gammal Sockerbolaget-låda, som stått på mamma och pappas vind i typ 100 år. Sen kom jag på att mamma kanske inte ville att jag skulle måla om någonting som hon haft när hon var liten (förlåt i så fall, mamma!). Men jag tänker att det är bra att den kommer till användning igen efter alla år... :)))

 

Var också på AW/parkhäng med mina gamla studiekompisar från Fotoskolan STHLM!

 

Vi spelade kubb och jag är ungefär lika jämn när jag spelar det som när jag spelar Bowling. Dvs. ibland är jag snorbra, så att alla vill ha mig i laget (haha) och andra gånger är jag så åt helvete dålig, så man inte kan förstå att jag ens kan spela bra 😉

 

Onsdag. Jag rensade ännu mer bland inlägg och kategorier. Nu har jag tagit bort "Fotografi" och "Bildbehandling" som huvudrubriker och samlat allting under "Kreativt" istället. Det betyder att alla professionella bilder gått från att ligga under Mode/Stilleben/Inredning/Lifestyle, till att ligga under "Fotografi" istället. Mycket bättre! Det är en himla massa mer som måste göras där, men det är i alla fall en bit på vägen 😀

 

Och så lagade jag och Filip en vegetarisk pastarätt, som såg så himla lyxig ut, så självklart var jag tvungen att ta en bild!

 

Fredag. Jag provade lite klänningar inför min födelsedag och födelsedagsfest. Blev nog allt lite kär i den här.

 

Lördag. Det kom en skur som varade i ca 15min och jag ba WOOOOOW! (Som om jag aldrig sett regn förr haha). Kände att jag ville springa ut och dansa runt i regnet, som jag gjorde under åskskurar när jag var liten. Men hade inte tid, för jag satt inne och klippte veckans vlogg oavbrutet mellan 09.00-18.00... Japp, så lång tid tar det...

 

Söndag. Min födelsedag! Filip sjöng för mig och så åt vi prinsesstårta till frukost haha.

 

Sen åkte vi ut till Ingarö och hade picknick vid havet. Sypermys! Folkskygg som jag är, så ville jag fly när jag såg alla människor som flockades kring den delen av stranden, där bottnen var najs att gå på. Så vi klättrade upp på en klippa ganska långt därifrån, där bottnen var superäcklig. Så det blev inget bad just där och då.

 

Men vi bor ju precis bredvid en sjö, så när vi kom hem sprang vid ned dit och tog första doppet där istället!

 

Vattnet som droppat ned på bryggan ser ut som konst, tycker jag!

 

Sen åkte vi in till stan och åt födelsedagsmiddag med syrran och hennes kille. De stod med en enhörningsballong och 30-ballongerna i dörröppningen till restaurangen och vinkade när vi kom. Jag blev SÅ glad! Älskar ballonger!!
 

Orkar inte skriva några tankar eller tips den här veckan - är på så himla dåligt humör idag (måndag) haha. Alltid så 5-6 dagar innan mensen ?

15 comments on “Min vecka i bilder | v22 2018”

 1. Fattar inte hur du gör för att få allt du gör att se mysigt ut!? jag kör 365 projekt i år och ska alltså också fota varje dag! Men när man inte gör någonting särskilt en del dagar så blir det ju inga roliga bilder alls..haha! Men man kanske är självkritisk.. till saker man själv ser hela tiden! Men jag tycker alltid om dina bilder! Allt ser så mysigt ut:):)

 2. Låter som du hade en fantastisk födelsedag! =)

  Själv har jag gjort så lite som möjligt i helgen. Varit helt död efter första veckan på jobbet efter en veckas semester i Grekland xD man ska ju vara utvilad efter en semester men det känns nästan värre att komma tillbaka till verkligheten haha!

  1. haha men det låter underbart att göra så lite osm möjligt ;D ;D Inte att vara trött dock, men det kanske känns bättre nu <3

 3. Åh vad fantastiskt fin den vita klänningen var som du har på bilden med balongerna!
  Hoppas du hade en toppen veckan och en underbar födelsedag Grattis i efterskott! 🙂

 4. Grattis!!! 🙂 själv har jag försökt hjärntvätta alla i min omgivning att jag egentligen är 25 och inte ska fylla 30. Går sådär...

  Du har säkert fått frågan tidigare, men en podcast med dig vore grymt. När man sitter i bilen och bara vill få lite inspiration och tips.

  1. Men alltså vad fint! Jag har faktiskt funderat lite på det, men jag har ingen aning om vilken inriktning jag skulle ha, vem jag skulle prata med eller någonting sådant.. kanske får göra ett testavsnitt någon gång! 😀