Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

En födelsedagspresent från Filip

Co Bankeryd Göte taklampa

 

För typ ett år sedan gick jag och blev kär i den här taklampan. Det är något med belysning som känns så himla lyxigt tycker jag. Och extra blir det då med flera glödlampor i en och samma lampa - och så glaskupor på det. Helt jäkla fantastiskt haha.

När jag och Filip hade vunnit budgivningen på den här lägenheten, så var jag inne i en lampaffär i Tyresö för att få lite inspiration och då hittade jag märket på den här lampan och tillhörande produktblad. Det visade sig att lampan är från Care of BKRD (eller Co Bankeryd) och de har sitt säte bara ett stenkast från min allra första egna lägenhet, som låg just i Bankeryd. En plats som jag älskar något obeskrivligt och som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta. Så nu är den här lampan ännu mer speciell för mig. Jag har en bit av Bankeryd i taket!

 

Göte Taklampa Royal Design

 

sätta upp en taklampa

 

Jag fick i alla fall den här lampan i 30-årspresent av Filip! Så himla glad!! Och idag satte vi upp den i vardagsrummet. Något som inte visade sig vara det enklaste vi gjort.. hehe. Men upp kom den i alla fall!

Jag tycker verkligen om känslan av att bygga upp ett rum, steg för steg. Nu har vi ju bott här i snart tre månader och allting växer sakta men säkert fram till ett hem. Planen för det här rummet nu, är i alla fall en skir gardin (finns redan en skena, så är bara att knäppa upp), en stor matta, en loungestol (gärna i mörkbrun rotting), byta ut den svarta korgen mot en flätad, brun korg och så en stor golvväxt! Och aaah... jag hade gärna haft ett runt soffbord i svart metall.

 

Taklampa Göte från Co Bankeryd

 

Den som väntar, får se! Jag är i alla fall så jäkla glad och tacksam över att jag har möjligheten att leka runt med mitt (vårt) hem nu. Jag älskar ju inredning, men har känt mig rätt hämmad av att bo i andra hand. Nu är det bara ekonomin som sätter gränser 😉

Ps. Nej, vi har inte hunnit köpa glödlampor än... hehe

6 comments on “En födelsedagspresent från Filip”

    1. Ellerhur! Vi har inte haft en enda lampa i vardagsrummet sedan vi flyttade in den 20e mars - så vi kommer väl bli helt bländade när vi tänder och upptäcker att det KAN VA LJUST i vardagsrummet också hahaha

  1. SÅ fin lampa! Och så himla fin lägenhet ni har!

    Jag flyttade till Kanada förra sommaren (flyttade in i min pojkväns lägenhet här), och det bara KLIAR i fingrarna att få inreda. Kan dock säga att den Nordamerikanska inredningsstilen INTE är lika fin som den Skandinaviska (okej, är partisk, men ändå). Allt är liksom stort och maffigt och ...fult. Tur att IKEA och H&M Home finns här iaf. :')

    1. Tack så mycket! 😀 Och jag förstår det!! aaaah! Brukar tänka på det när jag är på pinterest - skillnaden mellan Amerika och Europa haha ;D