Historien bakom en instagrambild

3

 

För typ en vecka sedan var jag ute i solnedgången och fotade bilder till en kampanj med Tradera som jag publicerade på Instagram igår. Temat var vad man saknar och vill köpa på Tradera och mitt självklara val var en picknick- och/eller cykelkorg. Så jag packade cykeln (och mig själv) full med saker som jag skulle ha packat ned i mina korgar (om jag haft några) och cyklade ut till en äng i närheten och fotade. Fråga mig inte hur jag gick med mig allt – kameraväskan dessutom! Haha!

Pga. platsbristen så knölade jag ned mina chokladmuffins i en av lyktorna, som jag hängde på varsitt styre och ja… om ni tittar noga på bilden ovan, så ser ni att jag glömde dem där. ? Suck alltså. Sånt där retar gallfeber på mitt perfektionsistsinne, haha! Men jag tror ingen såg felet på Instagram, så whatever 😉

 

 

Ljuset var helt jäkla magiskt där ute på ängen och jag gissar att det kommer bli många turer dit för att fota under tiden som vi kommer bo här. Men shit. Återigen påminns jag om hur sjukligt snabbt solen flyttar sig när den är på väg ned. Ställde upp cykeln i solen och började stapla några saker, bara för att inse att den stod i skuggan efter bara någon minut. Så jag släpade runt cykeln på ängen ett par gånger, för att få till alla bilder. Försökte kompensera för solens framtida förflyttning osv. Måste ha sett jättemärkligt ut om någon i de intilliggande villorna kikade ut just då. Liksom, vad gör hon med cykeln där ute? Och alla saker?!

Rätta svaret är: Jag hade sinnessjukt kul! Jag gillar när det blir lite trixigt och en utmaning att ta bilden jag vill ha.

 

 

Just nu sitter jag och har precis skickat in några bilder till ännu en Instagram-kampanj, som jag ska publicera i augusti. Och så tänker jag på att jag är glad att jag orkar jobba idag – att jag har någorlunda mycket energi. Det är faktiskt stor skillnad på när det är 28 grader och typ 31-32, som det var i början på veckan. Då var jag helt dåsig och låg på soffan hela dagarna. Vi har ingen AC och den här lägenheten suger verkligen till sig värme.

Tur vi har sjön här bredvid iaf. Jag har badat typ varje dag, även om mina eksem inte mått så bra av det. Men om jag får välja på en svidande och kli’ig rumpa och på att svimma av värmen, så väljer jag hellre det tidigare. Imorgon ska vi ut och paddla SUP! LÄNGTAR! 😀 😀

 

 

Softa, vackra solnedgångsljus! Du får det att pirra i hela kroppen! <3

3 responses to “Historien bakom en instagrambild

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.