Jag har flyttat min blogg till en ny address. Besök mig där!
Gå till nya bloggen

Plötsligt händer det!!!

 
Behöver inte säga mer va?!?!?! ?

30 comments on “Plötsligt händer det!!!”

 1. ÅÅÅÅ så kult. Nå blir videoene dine bare enda bedre med en drone i familien. Jeg skulle gjerne hatt en drone selv men er jo livredd for at jeg hadde kjørt den til skogs og styrtet hele greia å aldri funnet den igjen. Hvordan drone er det du har kjøpt og er den enkel å styre?

  1. iiiih!! Kan säga att jag också är livrädd... har varit ute tre gånger nu och kan säga att jag stått och SKAKAT för att jag varit så rädd att göra fel.. haha! Men det har gått bra och jag märker att jag blir modligare och mer stabil för varje flygning 🙂 Det är en DJI Mavic Pro! Jag köpte den för att den fått väldigt goda omdömen pga bra kvalitet och enkel att köra. Och den är verkligen lätt att köra! Men det är klart man är orolig ändå 😉

 2. Åh så häftigt!!! Är avundsjuk ? vill också ha. Skulle vara så coolt när jag och sambon ska upp och fjällvandra i sommar ?

 3. Trodde också ni hade skaffat boende ihop. Är lite besviken nu :'( Men sjukt coolt med drone 😀 Du kommer skapa sjukt coola och inspirerande videos!

 4. Finns ingen bättre människa att sätta en drönare i händerna på än dig! Det här kommer bli så magiskt! 🙂

 5. Var heeeeeeeelt säker på att ni skulle flytta ihop när du började video sådär xD Men fett kul! Can't wait 😀

 6. Fyfan vad kul! Grattis! (Eller vad säger man? Haha). Mitt ex hade en drönare (vi fotade mycket ihop) och jag är så sugen på att skaffa en, men som du sa det är inget man bara går och köper... (skulle isf prioritera en ny systemkamera!)

  Tror verkligen att den där drönaren passar perfekt i händerna på dig!

 7. Måste ha varit en dröm att tanka ner innehållet på det minneskortet in i datorn och sedan öppna och se resultatet i sin fulla upplösning 😀

 8. Vad roligt att du skaffat drönare och vilken fantastisk dimension dina videor - som redan är fantastiska - kommer att ha.

  Ser mycket fram emot att se dina framtida videor!