fbpx

Mitt andra bokomslag!

Yrke Influencer

 

Woho! Min fina vän Linda Hörnfeldt (som står bakom Influencers of Sweden) har släppt sin debutbok Yrke: Influencer (reklamlänk) och det är JAG som har plåtat omslaget (och bilderna på Linda i boken)! I oktober la jag upp en video där ni fick kika in behind the scenes när vi tog bilden och igår landade den äntligen i min brevlåda – wow!

Är så himla nöjd med hur omslaget blev! Vilket team vi är – jag, Linda och Emilia (som har gjort kalligrafin)! Det är verkligen något speciellt att hålla någonting fysiskt i sin hand, med ens bild på. Finns inget som slår det! Och färgen på boken passar så sjukt bra in i mina färger på mitt skrivbord också. Lite extra kul är det ju att majoriteten av allt som syns på bilden är mina grejer – som också står på mitt skrivbord i detta nu. Haha.

Ska bli så kul att börja läsa – GRYMT jobbat Linda!! <3

 

33 kommentarer

Kommenterarens avatar

Så fint! Du jobbar så mycket hela tiden med massa häftiga projekt ju. Kul att få se allt 🙂

Kommenterarens avatar

Vad roligt! Himla snyggt blev det! 🙂 Måste vara kul att se sitt eget foto som bokomslag!

Kommenterarens avatar

ÄLSKAR att det blev ett influencergäng på framsidan (med böckerna i bild och allt!) Du är så grym. Ska bli spännande att läsa boken alltså! Tjoho!

Kommenterarens avatar

Verkligen!! Så smart drag av Linda, det binder verkligen ihop säcken 😀

Kommenterarens avatar

Wow så snyggt det blev! Det där är en sånär typisk bok man skulle kunna ha i hyllan bara pga hur fin den är.

Kommenterarens avatar

Det är en ruskigt fin bok, tycker bilderna på Linda inne i boken är galet bra också!
Grattis till er allihop 🙂

Kommenterarens avatar

Den är så himla fin! Har inte hunnit läsa den än, trots att jag sitter med två kopior nu 😛 Haha! Fick en av Linda uppe i Åre och hade redan beställt en. Nu måste jag hitta någon att ge den till, vill inte bara skicka tillbaka den 😛
Hoppas också få göra ett bokomslag en dag. Står på min bucketlist =D

Kommenterarens avatar

Åh ska beställa den så fort jag har fått min nästa lön! 😀

Kommenterarens avatar

Jasså, det var du som kirrat omslaget! Jag tänkte när jag såg boken att DET omslaget är minsann perfekt. Jag blev sjukt sugen på att läsa innehållet så jag beställde den direkt 😀

Kommenterarens avatar

Alltså Elin. TACK. Tack för att du är en så jädra underbar person och en inspiration och att du gjorde min bok så himla perfekt. PUSS!

Kommenterarens avatar

Fick hem den igår och är så taggad på att börja läsa den! Känns lyxig och av bra kvalitet. Förutsätter att innehållet är likadant. 🙂

Kommenterarens avatar

Köpte hem boken! Den damp ner i brevlådan idag. Själv är jag urusel på social media, så jag tänkte att det där är nyttig läsning. Så fin bild och vilket underbart omslag! Pappret är jättehärligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *